97.a DeVille rehvid
97.a DeVille rehvid
Küsimus selline, et mul originaal 16" velg, peal 225/60 aga kuidas sobivad 205/55 rehvid. Mulle rehvivahetuses öeldi et võib kurvides veljeküljest lahti tulla ja rehv tühjaks joosta.
DeVille 97.
Re: 97.a DeVille rehvid
k6igepealt - selline m66t hakkab p2ris palju valetama, 6nneks kyll "6iges" suunas...aga yldiselt on pmst igal veljel lubatud +/- 20mm erinevust rehvi laiuses vs tehasem66t....mul n2iteks saab suvel suht huvitav olema 245/50 rehviga 16" x 7" veljel 

kole punni jäävad - st. küljekaitset pole. ma pakun et 215 võiks olla kitsaim alla.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
7" on ~178mm, seega j22b rehv m6lemalt poolt ~13mm yle...peaks nagu piisav olema vast...ain wrote:kole punni jäävad - st. küljekaitset pole. ma pakun et 215 võiks olla kitsaim alla.
aga kui odavalt sellised rehvid proovimiseks-katsetamiseks saad, anna minna...talveks on vbl isegi kitsas rehv parem...
What part of "F#CK OFF!" didn't you understand?...
- Koit
- lobamokk
- Skype Kasutaja: koit aro
215 on jah selline viimane piir...mul talvised praegu sellised all ja ega enam kitsamaks minna hästi ei kannata.
Vana number kasutusel jälle. 556 991 51
ma kunagi venjitasin oma ´90 Eldo ratastele sellised 205 peale - oli ikka rõve küll.
Ja ei kannata minna kitsamaks Caddyl - kurat, autol nagu keret ja massi ka, siin see kitsama jutt väga ei päde.
Mingi pind peaks ikka juhitavuseks ja pidama jäämiseks ka.
Miskise 700 kilosel turukorvil jah, saab sellest veel aru.
Ja ei kannata minna kitsamaks Caddyl - kurat, autol nagu keret ja massi ka, siin see kitsama jutt väga ei päde.
Mingi pind peaks ikka juhitavuseks ja pidama jäämiseks ka.
Miskise 700 kilosel turukorvil jah, saab sellest veel aru.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
- Koit
- lobamokk
Igatahes, tegelt on see 215 juba päris ilge väljanägemisega selle kere all...samas 225 näeb jumala viisakas välja...ju onud ikka teadsid, mis sellele aparaadile sobib, kui originaalmõõdud paika panid 

Noo kummiproffi omad rääkisid ka et minimaalne laius 215 et kitsamad ei pidavatsobima sellele veljele. Nii et vaja maha müüa siis pole nendega miskit teha 

DeVille 97.
- Koit
- lobamokk
Uut teemat tegemata ajaks siin väheke rehvijuttu edasi. Kas DeVille originaalveljele 255 laiusega rehv peale annab tõmmata?
Laiem võib vist alati olla...aga bensukulu kasvab oluliselt.
- Koit
- lobamokk
Minu 10k aastas läbisõiduga see bensuvärk eriti ei morjenda, põhiline, et alla mahuks.
Sain jooksu selliseid rehve niivõrd magusa hinnaga, et hakka nutma :roll:

- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Aaa, krt, vaatasin et 225 miskit räägid, vist hakkan pimedaks jääma....tead, mööda diameeter ära, siis saan enda suvekate pealt vaadata. Teoreetiliselt vöiks veel minna. Körgusest oleneb ka muidugi
kkk
- Koit
- lobamokk
Mõõtmisega on keeruline momendil. Mõõdud on 255 65 16. Rehvid Tallinnas, a mind pole seal. Ära võtsin niikuinii, kui ei lähe saab maha müüa, aga kui lähevad siis on rõõm.
E: Mul on tagumine koobas lahtine, mitte poolkinni...nu niisama infoks
E: Mul on tagumine koobas lahtine, mitte poolkinni...nu niisama infoks