Page 1 of 4
Napsusoovitusi
Posted: 05 Mar 2010, 16:00
by DevilDeville
teeme otsa lahti: hetkel Selveris kena Mehhiko õlunaad Sol tervelt 10 tugrikut pudel (0,33@4,5), oleks selg korras, veaks suveüritusteks seljatäie koju.

Re: Napsusoovitusi
Posted: 05 Mar 2010, 17:58
by Koit
Väga asjalik teema! See võib edaspidi teha seda vastikut alkoholi leti ees vahtimist natukene lihtsamaks, vähemasti saab ideid. Muidu on alati sedasi, et ohh, davai lähme poest läbi ja võtame mingi joogi...ja siis error seal leti ees, et mida kuradit me siis võtame. Ma ise oleks muidugi Lauakat soovitanud praegu, a ma seda juba reklaamisin ühes teises teemas
Edit:
See Austraalia õlts on ka äärmiselt mõnusa mekiga.
Re: Napsusoovitusi
Posted: 07 Mar 2010, 13:33
by Soul17
Hindan ja soovitan tugevalt
Re: Napsusoovitusi
Posted: 07 Mar 2010, 13:40
by erlend
olgem ausad...

ei saa yle ega ymber!
Re: Napsusoovitusi
Posted: 07 Mar 2010, 16:56
by jaamakorraldaja
siinkohal siis SOLi mötted pole üldse kohe pahad,
ja kui Selveri soodus peaks läbi olema - siis SOLi osas on veel võimalusena
olemas niiöelda "oma mees Havannas" ehk maaletoomises.
(sai ju seekordne Talveralligi üle elatud puhtalt 100pdl SOL-i / masina kohta.
2ks päevaks autosse täitsa paras doos koos rohke laimiga, sobis ka -17pakasega.)
ja siis kui peaks maitsemeel tugevamat soovima, on kehtiv võimalus saada
arvestatava ale%-ga otse ka maaletoomise laost JackDaniels,
Gentleman Jacki ja Daniels Single Barrel nimelisi jooke - kirjeldada neid on liigne.
Re: Napsusoovitusi
Posted: 10 Mar 2010, 22:14
by Indrek_S
DevilDeville wrote:teeme otsa lahti: hetkel Selveris kena Mehhiko õlunaad Sol tervelt 10 tugrikut pudel (0,33@4,5), oleks selg korras, veaks suveüritusteks seljatäie koju.

mul selg korras, a musklid kidurad. Seetõttu tarisin ainult ühe kasti koju. Mingi päev toon ühe veel, Hea igaks juhuks pagassi visata...
Re: Napsusoovitusi
Posted: 11 May 2010, 18:59
by Koit
Ôllekorvast kah natukene. Mul voimalus uhes Tallinna pubideketis menuuvahetusele kaasa raakida natukene. Hunnik asju on valja moeldud, nuud motlesin, et pakute ise miskit valja, et mida tahaks olle korvale narida. Ja just olle korvale. Akki mul midagi head kahe silma vahele jaanud

Re: Napsusoovitusi
Posted: 11 May 2010, 19:31
by ain
viin?
Re: Napsusoovitusi
Posted: 11 May 2010, 20:10
by Koit
Check :finger
Re: Napsusoovitusi
Posted: 11 May 2010, 21:21
by DevilDeville
korralik soolauba ürtide ja maasuitsusingi tükikestega

Re: Napsusoovitusi
Posted: 11 May 2010, 21:38
by 90Deville
Vöin soovitada kuivatatud oravat näksida vöisiis keedumäkra
A üldiselt on lihtsam kiirelt viinale üle minna, ei pea peldiku vahet trampima....
Re: Napsusoovitusi
Posted: 12 May 2010, 05:37
by andres
Hästi tehtud kana pugud ( snitti saab Tartus Hansatallis), pole paha. Kui nii edasi läheb, saab seda topicut ainult peale sööki lugeda.
Re: Napsusoovitusi
Posted: 12 May 2010, 15:20
by Arglik huviline
Võtke napsu (kuk see on õlu) kõrvale räimetasku - kaks fileed kõhtupidi koos ja nende vahel läbi pressi sibul, küüslauk, sidrun juurde riputet sool ja pipar, võib ka lisada tilli, paneeritud ja praetud. Ja selle laua taha te jäätegi ...

Re: Napsusoovitusi
Posted: 12 May 2010, 20:44
by ain
rohke õlle tarbimisel on abiks veel põsendus, mis valmib nii:
lõikad lehttaignast parajad ja õhukesed ruudud, paned ahju, kuni tainas juba krõbedaks muutub.
Siis kisud nad ahjust välja, muhe emmentali-juustu tükk pähe ning peale veel krooniks oliivi ehk kasvõi ansoovise elik räimeriba. Mõni mees määrib lisaks veel mingit teravat kastet lusikaga biskviidile.
Kihutad kraami taas tule manu, et härra emmental ära pehmuks ja valmis asi ongi.
Sobib nosida nii soojalt kui ka külmalt.
NB. tee sellise suurusega tükid, et korraga suhu mahuks ja vaata et jahedat õlunaadi ikka ka parasjagu jätkuks.
Ladusta kraam ühekordselt, muidu jäävad tükid üksteise külge kinni.
Re: Napsusoovitusi
Posted: 13 May 2010, 20:20
by blood
Minule meeeldib aga magus kraam:
4 muna, 175g võid, 200g sokulaadi(fazeri kypstuse oma), 2spl jahu ja 2dl suhkur, 4 tilka vana tallinnat.
Sulata või,sokulaad ja suhkur, lisa natuke jahtunud segule lahtiklopsitud munad seejärel jahu ja tilagd ning sega korralikult läbi ja ahju. Küpsetada 200 kraadi ja 25minutit. Soojale koogile soovitaks juurde vaniljeplombiiri

JA noh ma siis võtan õlle ka ligi
