Küsimusi seville kohta?

Remont jms.
Post Reply
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Re: Küsimusi seville kohta?

Post by ain »

kui sul on Bose raadio siis jah on igal kõlaril eraldi võim - ukse kõlaril on ta ukse sees, valjuka/kõlari küljes.
Neid saab ka parandada, kui elektroonika viga. Kui on aga valjukas ise läbi minemas ja krabiseb, pead romulaid külastama?
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
saabotska
aktivist

Post by saabotska »

Bose on ta jah. Ega seda uut kõlarit ei taha eriti osta jah, hind suht krõbe :devil
ain
ravi puudub

Post by ain »

vaata kõigepealt, kas valjuhääldi ise ei käi vastu mähist - liiguta teda ühtlaselt sissepoole - kui krõbiseb, siis nässus. Juhtmed muidugi enne tagant ära.

Ja ma arvan, et mõne lammutaja käest saad ehk korras kõlli soodsamalt, kui jupimüüja käest.
saabotska
aktivist

Post by saabotska »

Kõlar korras :? võtad ukse seest ära, mängib nii nagu peab. Paned tagasi keerad kinnituskruvid kinni pläriseb jälle. Lõpptulemusena panin kokku tagasi ja jätsin ühe kinnituskruvi panematta ja töötab normaalselt. Uurisin juhtmeid ka need terved, ning võimendi ei asu ukse sees vaid kusagil mujal
ain
ravi puudub

Post by ain »

nojah - ma pole 2001 aasta autot ise näinud - ehk tal sis juba võimendid tagaistme seljatoe taha viidud, muidu on nad ikka sama kõlarikasti sees, mille külge valjuhääldi kinnitub

Image

ja võim ise:

Image
ain
ravi puudub

Post by ain »

nojah - ma pole 2001 aasta autot ise näinud - ehk tal siis juba võimendid tagaistme seljatoe taha viidud, muidu on nad ikka sama kõlarikasti sees, mille külge valjuhääldi kinnitub

Image

ja võim ise:

Image
saabotska
aktivist

Post by saabotska »

Nii nüüd on plaan vahetada vasak veovõlli simmer. Mind huvitaks siis veovõlli kinnitusmutri pingutusmoment ( ma vähemalt arvan et see on tähtis ). Kes teab?
saabotska
aktivist

Post by saabotska »

Kes räägib mulle kütuse näidiku kohta. Nimelt pole ma kordagi auto omamise ajal näinud põlemas hoiatus tuld ega kuulnud ka vastavat heli mis peaks tekkima kui jõuvesi lõppema hakkab. Sõitnud olen lausa nii et näidik on täiesti põhja kukkunud aga ei midagi. Siis seal menüüs liikudes jõuan kohani kus näitab et palju veel sõita saab, seal näitab et fuel level low aga ikkagi mitte mingit hoiatust. Kahtlane :suspect
walar
vaikne vend

Post by walar »

Peaks kindlasti tegema uksekella laadse hoiatusheli ja armatuuril vilkuma Fuel Level Low juba enne kui seier päris põhja vajub. Kuskil 50km enne kui range nulli jõuab ta enam numbrit seal ei näita ja ütleb lihtsalt et vähe on kütust..

Ja kui mu mälu mind ei peta siis peaks mingist hetkest ka karjuma et Fuel Level Very Low.. aga siin ma võin eksida :)
SLS ´97
saabotska
aktivist

Post by saabotska »

Eip minul ei tee ta midagi. Paak peaks olema miskine 70 või 71 liitrit. Sõitsin mingi päev paagi tühjaks, miskised 5-6 liitrit oli veel sees kui tanklasse läksin. Ei mingit hoiatust ega midagi.
ain
ravi puudub

Post by ain »

sul ehk paagi juures miskine pistik lahti?
saabotska
aktivist

Post by saabotska »

ain wrote:sul ehk paagi juures miskine pistik lahti?
Need pistikud asuvad kus? Kuskil põhja all? Kunagi tegelesin lekkiva pagasnikuga siis nagu ei näinud põhjamati all küll ühtegi kaablit ega pistikut. Aga kas lahtine pistik ei peaks mõjutama ka näidikut ennast? See töötab nii nagu peab ja tundub et näitab isegi täpselt
ain
ravi puudub

Post by ain »

ma siin lahmin praegu täitsa huupi unise peaga (sai poole ööni wrankut uputatud) aga minu loogika järgi võiks olla see warning kiri ühendatud samasuguse klemmlülitiga benamõõturi/reostaadi peal, mis tavalisel autol paneb põlema bensutulukese. Caddy puhul siis annab impulsi ajusse ja sealt väiksed mehikesed jooksevad armatuuri alla ja kirjutavad sõnumi sulle.
saabotska
aktivist

Post by saabotska »

ain wrote:ma siin lahmin praegu täitsa huupi unise peaga (sai poole ööni wrankut uputatud) aga minu loogika järgi võiks olla see warning kiri ühendatud samasuguse klemmlülitiga benamõõturi/reostaadi peal, mis tavalisel autol paneb põlema bensutulukese. Caddy puhul siis annab impulsi ajusse ja sealt väiksed mehikesed jooksevad armatuuri alla ja kirjutavad sõnumi sulle.
:mrgreen: okey kõlab usutavalt. Eks siis peab uurima, esmaspäeval tõstukile.

Rääkides veel lekkivast Seville pagasnikust. Miskiseid välismaa foorumeid uurides selgus et tegu tüüpveaga. On kellelgi kokkupuuteid olnud. Ma olen küll sealsete näpunäidete järgi igast asju liimind ja tihendand kuid ikkagi tuleb veel kuskilt natuke sisse ja hetkel tundub et ainuke asi mis on tegematta on pagassi luugi tihendi vahetus. Mis arvestades veetilku luugi üla serval kohe tihendi ääres on loogiline samm.
ain
ravi puudub

Post by ain »

lekkimisest oli siin ka juttu kuskil - otsi.
aga kõige mõistlikum, roni pagassi taskulambiga ja las sõber laseb voolikust vett peale - ehk nii avastad lekkekoha.
Post Reply