Küsimusi seville kohta?

Remont jms.
Post Reply
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Re: Küsimusi seville kohta?

Post by ain »

oled õigel teel - aga viga võib põhjustada ka katkine/lekkiv vaakumvoolik evaporator systemis - siis see söefiltriga plastist benaaurude kogumise kast kuskil kapoti all.
See klapp, mis võib viga tekitada on benapaagis, kogu kütusetaseme ja pumbakonsooli küljes - suht töömahukas asi, seda kontrollida = paak maha vist?

PO440: The PCM monitors the amount of vacuum in the EVAP system by monitoring the Fuel Tank Pressure sensor. For this DTC the PCM turns ON both the EVAP Purge Valve and the EVAP Vent Valve when the Conditions for Running the DTC are met. This applies an engine vacuum to a closed EVAP system. This test checks whether a vacuum can develop in the EVAP system. Failure to develop a vacuum may result from a large leak or from a restriction. This DTC will set after two consecutive failures of the above test.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
saabotska
aktivist

Post by saabotska »

Ma siin mõtlesin et kas ikka tuleb paak maha. Sest tavaliselt saab kogu selle ( vähemalt nendel masinatel mis mina omanud ) pumba ja taseme andurite majanduse ära läbi pagassi põhja oleva augu. Igaljuhul asun lekkeid otsima ja kui neid ei leia siis ma arvan et üritab veast jagu saada korgi vahetusega. Äkki aitab.
ain
ravi puudub

Post by ain »

mikid on pakkunud õhkõrna variandina välja ka paagi tankimistoru läbiroostetamise.
Ja veel - äkki uurid Vikingist - on olemas miskine just selle klapi kohta käiv Technical Recall.
saabotska
aktivist

Post by saabotska »

Kui see tankimistoru juba jutuks tuli - tankimistoru ots on ikka väga roostes ja korgi tihend paistab ka suht õnnetu olema, äkki seal see kala asubki :eye , kork ei ole piisavalt tihe. Eile õhtul käisin tankimas ja kork käis maas, ehk sai ebatihedalt külge.
ain
ravi puudub

Post by ain »

vatvat - sealt hakkagi pihta - uus kork/tihend (neid peaks ikka autode juppideks müüjad pakkuma) ja kui see ei aita, uuri ka tankimistoru tihedust.
Usun, et saad korda.
saabotska
aktivist

Post by saabotska »

Nii puhastasin tankimistoru ära, näppisin pisut tihendit jne. Viga täna õhtuse 20 kmise ringiga tagasi ei tulnud. AB-st saab homme uue korgi ka :hyp
ain
ravi puudub

Post by ain »

tore :)
saabotska
aktivist

Post by saabotska »

Nii nüüd on mul vihma sensorit vaja. Ja huvitab et kas 2000-2001 aasta deville vihma sensor sobib ka 2000-2001 aasta sevillele?
ain
ravi puudub

Post by ain »

Ma ei julge 100% öelda, kas ta sobib aga ma ei näe mingit põhjust, miks ei peaks - sensorit hakati paigaldama 96 aastast ja seda kõigile Caddydele ETC, Concours, STS - ja kõigi klaasipuhastisüsteem peaks olema sama...
saabotska
aktivist

Post by saabotska »

Märten arvas sama. Okey eks siis teeme proovi ja loodame et läheb õnneks :beer
ain
ravi puudub

Post by ain »

isegi kui ei sobi, ei tohiks midagi juhtuda - äärmisel juhul viskab mingi veakoodi.
Päris maha auto ei põle :)
Kui saladus pole - mis Märten asja eest küsib? ja kas tal on peale sensori ka juhtplokk olemas?
Tore vidinas, äkki peaks enda autole ka peale panema....
saabotska
aktivist

Post by saabotska »

Juhtploki kohta ei tea midagi, ma arvan et see koos sensoriga. Sest see sensor on mingi must karbike esiklaasi küljes. Hinnaks oli 800.-

Aga ära siis märtenil olemas oleva sensori peale hammast ihu, mul läheb auto esmaspäeval klaasi vahetusse ja mul seda vaja :)
saabotska
aktivist

Post by saabotska »

Nii, ostetud ja küljes ka. Infoks siis nii palju et deville ja seville anduris sobivad omavahel. Ainus asi oli see et pistikud erinevad. Õnneks sain anduri koos pistiku ja jupi juhtmega :). Küljes ta nüüd on ja töötab ka. Jälle autol üks töötav erootika juures :drool
ain
ravi puudub

Post by ain »

:beer

hea inf.
saabotska
aktivist

Post by saabotska »

Nonii nüüd teeb kõrvalistuja poolne ukse kõlar koledat häält. Algul ragises ainult aegajalt ( ükspäev ragises ja siis mitu päeva oli korras jne,tundus olevat mingi seos pagasniku luugi kinni ja lahti tegemisega ) ja seega järeldan et tegemist mingi juhtme n***iga. Nagu ma olen aru saanud siis caddyl on praktiliselt iga kõlari jaoks oma võimendi :? ja asuvad need kus? Pagasnikus? See seletaks seda kummalist seost pagasniku avamise ja sulgemisega. Aga nüüd ta ongi nagu jäänud ragisema juba pikemat aega.
Post Reply