Igavus tapab vol 4.
Re: Igavus tapab vol 4.
see ju väga seda nägu et ongi mu enda vana Eldo 

„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Sellest ma räägingi. Kuramus ma ise tegelikult teist juba aastaid taga ajanud. Oleks too varem müüki tulnud ja omanik suts vähem krõbisevat küsinud oleksin ise hammast peale ihunud. Mäletan kui aastaid 3 või natuke peale oli asi sissesõidetud esiosaga müügil umbes 15 tuhande jaagu eest. Proovisin ka küünt taha saada ühele sinisele, mis Eestis iidamast-aadamast juba on (arvatavasti teadagi, mis masin) aga ei, omanik ei müü... pidi seisma kuskil kuuriall ja ootama oma aega.
Samas oleks eldurite armaada päris lahe.
Samas oleks eldurite armaada päris lahe.
see sinine oli ikka väga viletsas seisus. käisin minagi teda kunagi kuskil Pirita kandis kiibitsemas.
Ah minu oma siis ninna ka litaka saanud? Siis on see hind üleannetult suur, ma pakun.
Ah minu oma siis ninna ka litaka saanud? Siis on see hind üleannetult suur, ma pakun.
Hinna suhet kahtlustan ka minagi. Kundepoolne esiots oli pauguga. Mäletan kus isa miskisele sõbrale seda soovitas. Aga hetkel vaadates tundub olema hea taastamistöö - iseasi kas ka alusvankriga kõik jonksus. Värvitööst saab ka ehk nii aru, et ei ole neid nö pinstripesid kummagil küljel. Sinul Ain olid need ju olemas. Sisu poolest mäletan niipalju kui teda 2 aastat tagasi ABCSil näha võis, et oli ka suhteliselt räbal.
E: Ei saa ma ka sellest aru, et miks tollele 4,5 pandud mootoriks (samamoodi on see sama auto ka carratingus üleval 4,5 mootoriga). Sul kodulehel ju 4,9 märgitud...
E2: Kui vaadata neid vanu carratingu pilte, siis juba toona olid sinised triibud külgedelt lännu.
E: Ei saa ma ka sellest aru, et miks tollele 4,5 pandud mootoriks (samamoodi on see sama auto ka carratingus üleval 4,5 mootoriga). Sul kodulehel ju 4,9 märgitud...
E2: Kui vaadata neid vanu carratingu pilte, siis juba toona olid sinised triibud külgedelt lännu.
ongi mul kodulehel vale kubatuur - 4,5 on õige.
4,9 oli ainult ´91 mudelil minu mälu järgi
4,9 oli ainult ´91 mudelil minu mälu järgi
Aso, õigus jah... tegelt peaks vist huvipärast ikkagi uurima kus elukas asub ja minema vaatama, ei anna enne rahu. Eks näis kaua ta müügis kestab ja millal hinda langetama kukutakse.
- antoonio
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: sniffest

Cadillac Coupe Deville 79 dMarchand Edition
Do ya f*ckin' believe any of that sh!t?!?!
- antoonio
- ravi puudub
eilse päeva pärlid foorumitest:
R2 foorumis keegi kirjutas, kuidas tema eluunistuseks on miski diisel univeraal Golf (on aga inimesel unistus antud).
Algul kahtlustasin, et tegu irooniaga aga kuna tekst lõppes, et tegelt meeldiks mingi riisirakett rohkem siis kadus see kahtlus ära).
HV foorumis keegi kodanik nimetas mingit buumerit ÜLIILUSAKS, nu pildilt vaatas vastu üks tavapärane ja mitte millegiga teistest samasugustest mitteeristuv isend.
Ehk siis depressivse eesti lemmikliikur.
R2 foorumis keegi kirjutas, kuidas tema eluunistuseks on miski diisel univeraal Golf (on aga inimesel unistus antud).
Algul kahtlustasin, et tegu irooniaga aga kuna tekst lõppes, et tegelt meeldiks mingi riisirakett rohkem siis kadus see kahtlus ära).
HV foorumis keegi kodanik nimetas mingit buumerit ÜLIILUSAKS, nu pildilt vaatas vastu üks tavapärane ja mitte millegiga teistest samasugustest mitteeristuv isend.

Antoonio, inimestel on väga veidraid unistusi autode osas
aga need pole ilmselt need kõige ekstreemsemad näited, võin öelda,et on veel hullemaid olemas.

"We have a great oportunety to great a New World order" G.Bush 1991
idioote on teisigi:
http://ap3.ee/article/2012/3/8/tallinna ... nuki-pealt" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ap3.ee/article/2012/3/8/tallinna ... nuki-pealt" onclick="window.open(this.href);return false;
paar toredat Hearse klippi - reklaam on paljuütleva lõpuga muidugi
Ja ega Escalade Hearse ka paha välja näe...

Ja ega Escalade Hearse ka paha välja näe...
- antoonio
- ravi puudub
hoolas tüümies, koristas ikke kõik ära.

Meie maal leidub toredaid ärimehi ikka http://www.soov.ee/tallinn/Merivalja_Uf ... a=1&last=1" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Ainus viga,et nad ei tunne geoloogiat eriti hästi

Ainus viga,et nad ei tunne geoloogiat eriti hästi

"We have a great oportunety to great a New World order" G.Bush 1991
Ma nii huvi pärast küsiks, et huvitav palju Eestis julgeks küsida ühe 89 Eldo eest? Tehnilise poole pealt tip-top kuid vajaks tsipa värvitööd ja võibolla sadulsepa külastamist?
Nii palju erinevaid mõtteid peas, et igaksjuhuks vääriks selline asi kasvõi küsimist.
Nii palju erinevaid mõtteid peas, et igaksjuhuks vääriks selline asi kasvõi küsimist.

- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Ega sellest teadmisest sulle suurt kasu töuse, ma pakuks et 2-2.5k vöiks olla enamvähem reaalne turuhind.
Muidugi vöib see tegelikust hinnast kövasti erineda, teatavasti on öige hind see millega auto omanikku vahetab
Muidugi vöib see tegelikust hinnast kövasti erineda, teatavasti on öige hind see millega auto omanikku vahetab

kkk