Poleks uskunud...niiet, milleks Dodge RAM
 Igatahes pean jälle Karolit ja tema teenindust kiitma, sest iga jumalama kord esitatakse selline arve, mis suunurgad kõrvadeni venitab. Veepump läks maksma alla 700.- ja rullik ca 500.- Vägev värk.
 Igatahes pean jälle Karolit ja tema teenindust kiitma, sest iga jumalama kord esitatakse selline arve, mis suunurgad kõrvadeni venitab. Veepump läks maksma alla 700.- ja rullik ca 500.- Vägev värk.
 Vaja oleks umbkaudset summat, sest vaja tulud-kulud enamvähem kokku lüüa. Senti-krooni päris taga ei aja.
 Vaja oleks umbkaudset summat, sest vaja tulud-kulud enamvähem kokku lüüa. Senti-krooni päris taga ei aja. Esimesele vastati, aga siis oli puudu see zip või misiganes indeks, saatsin sellega koos uuesti ja...kõik, mitte piuksugi
 Esimesele vastati, aga siis oli puudu see zip või misiganes indeks, saatsin sellega koos uuesti ja...kõik, mitte piuksugi  Sestap siit pärin, aga asjaga pole väga kiire, üritan siis nendega ikka kontakti saada. Aga, kas näituseks sedamoodi kannatab asju ajada, et laseks kellelgi usast kohapealt ära osta kraami, siis orgunnida vidinad kuskile konti ja jääda ootama? Tuleb see asi soodsam (fuckit, sorry..ma ju esimese variandi hinda ei tea
 Sestap siit pärin, aga asjaga pole väga kiire, üritan siis nendega ikka kontakti saada. Aga, kas näituseks sedamoodi kannatab asju ajada, et laseks kellelgi usast kohapealt ära osta kraami, siis orgunnida vidinad kuskile konti ja jääda ootama? Tuleb see asi soodsam (fuckit, sorry..ma ju esimese variandi hinda ei tea   ) või pole sellel mõttel jumet? Ma lihtsalt pole kunagi kaugemalt kui soomest midagi tellinud endale ja olen puruloll sel teemal. Soomest tellisin naisi
 ) või pole sellel mõttel jumet? Ma lihtsalt pole kunagi kaugemalt kui soomest midagi tellinud endale ja olen puruloll sel teemal. Soomest tellisin naisi 

Võib juhtuda, et enne ei lasta trollistanist tulema. Siis ma teengi prioriteediks nr. 1 selle kondivärgi. Mul üks vana tuttav leedukas on selline krae, et tal vend orgunnib leetu usa masinaid usast, tal pidavat konte suht tihedasti käima. Katsun vana suhte välja otsida ja uurin asja, kui võimalik, siis saab ehk keegi veel samas kastis asju vedada...aga see on alles idee. Igastahes tänud...vähemasti suhtluse eest :D Trollis on tõeliselt igav elu ja eesti keel hakkab ununema
 Võib juhtuda, et enne ei lasta trollistanist tulema. Siis ma teengi prioriteediks nr. 1 selle kondivärgi. Mul üks vana tuttav leedukas on selline krae, et tal vend orgunnib leetu usa masinaid usast, tal pidavat konte suht tihedasti käima. Katsun vana suhte välja otsida ja uurin asja, kui võimalik, siis saab ehk keegi veel samas kastis asju vedada...aga see on alles idee. Igastahes tänud...vähemasti suhtluse eest :D Trollis on tõeliselt igav elu ja eesti keel hakkab ununema