abcs'iga seoses...
Re: abcs'iga seoses...
Ka oma Caddyga kohal ja reedel sest pole ju kaugelt tulla 

Cadillac DeVille 90
kiirel lugemisel siis 16 autot - pooole paha! 

„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
ain wrote:Ja veel - nagu igal aastal, saate kõik olenemata klubilisest kuuluvusest ka A4 lehed oma autode andmetega - hea klaasile panna inimestele infoks.
Juhuks, kui ma ei leia kuskilt mugavast kohast wifit, siis kirjutage üles ja võtke kaasa oma auto andmed:
Minu vana pea ei suuda enam kõiki andmeid salvestada, selles lihtsalt asi
Andmed leiate siit
NB. eelmistel aastatel osalenud klubilaste inf on mul olemas, teised olge kenad ja võtke inf kaasa.
mehhh?

What part of "F#CK OFF!" didn't you understand?...
Tuleks siis ka reedel vanemaga platsile. Näituseks ikkagi teist korda ei jõua, ei taha lõpus kvaliteedi arvel kiirustada ka. Täpselt Rootsis Bigmeetil oldud aeg jääb puudu, kuid Rootsis käiku ei kahetse ka.
mty - andmed, mis seal kirjas on, vajalikud mulle - põhjad prindin ikka ise välja. 

sinu antud lingilt 6ige aasta ja mudeli lehekylje salvestamisest piisab?...ain wrote:mty - andmed, mis seal kirjas on, vajalikud mulle - põhjad prindin ikka ise välja.
nevermind, tegin sulle lehekese ära juba. aga keegi võiks käärid kaasa võtta - vaja veidi siltide servi nüsida....
ja mingi näts või plastiliin on ka abiline siltide kinnitamiseks.
ja mingi näts või plastiliin on ka abiline siltide kinnitamiseks.
Niih, Haapsalust üks Caddy veel kindlalt tulemas, teist meest ei õnnestu kuidagi kätte saada aga arvata on,et ka tema on kohal 

Cadillac DeVille 90
Devil said sa mingi lindi:? või haaran kaasa kuskilt:? Homme 11paiku aaapsalus:)( AB lehe pealt lugedes 12 avatakse telkla) ja minu bileetik saab olema siis sinu käes:?
thx...kus, millal ja kelle k2est k2tte saan?...ain wrote:nevermind, tegin sulle lehekese ära juba...
-
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: reinbiker
Laus äiksevihmas lappan aluskate väel enda Limule genekat peale tahaks loota, et nüüd remonditud ikka laadima hakkab ja homme kohale saab.
http://reinufoto.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;, http://pilt.delfi.ee/user/Reinz/" onclick="window.open(this.href);return false;
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
niih, eestis tagasi ja arvuti taga. mul linti pole hetkel. bileetikud proovin täna ema käest kätte saada.blood wrote:Devil said sa mingi lindi:? või haaran kaasa kuskilt:? Homme 11paiku aaapsalus:)( AB lehe pealt lugedes 12 avatakse telkla) ja minu bileetik saab olema siis sinu käes:?
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
okei ma siis meisterdan mingi lindi... krt naisele jäigi pilet ostmata..aga eks saab kohapeal ka.
mina laekun homme mingi 2-3 ajal.
võtan lipu ka kaasa ja autosildid jm nänni, mis näppu jääb...
Edit: peamine mure saab olema pargipoolse küljega, kuhu põdrad kindlasti oma bussid panna tahavad - arvestage siis, et ikka 15 autot ära mahuks rivvi.
ja arvestama saab hakata ju kohe kõnniteest - sinna majaseina äärde paar Caddyt näoga platsi poole ja ülejäänud edasi alla pargi poole jooksma.
EditEdit:
väike näidis sildist ka

võtan lipu ka kaasa ja autosildid jm nänni, mis näppu jääb...
Edit: peamine mure saab olema pargipoolse küljega, kuhu põdrad kindlasti oma bussid panna tahavad - arvestage siis, et ikka 15 autot ära mahuks rivvi.
ja arvestama saab hakata ju kohe kõnniteest - sinna majaseina äärde paar Caddyt näoga platsi poole ja ülejäänud edasi alla pargi poole jooksma.
EditEdit:
väike näidis sildist ka

Kasutan siinkohal võimalust öelda Martinile suur äitäh, sest pakk on käes! küsisin homme töölt vabaks ka et saaks juba hommikul hakata autoga möllama. eks homme selgub kas saab ülevaatuselt läbi või ei. aa ja Ain, kui viitsid siis prindi mulle ka üks selline, nagu see viimane
ostan sulle õlle