Igavus tapab!
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
- DevilDeville
- ravi puudub
- DevilDeville
- ravi puudub
loll peksa saab ka kirikus - ostke kõik endale pauguotid
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=17213853

Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
DevilDeville wrote:loll peksa saab ka kirikus - ostke kõik endale pauguotid![]()
Tea,mesasja nad sellest torbikust luksusautoks nimetavad?Mo meelest on see sama palju luksauto kui noh näiteks Volga.
Me siin vähemalt teame,missugune päris luksauto peaks välja nägema ja kuidas seda kutsutakse. 8)
- DevilDeville
- ravi puudub
nu pasakoti kodulehelt leiab ka lahedat teksti kõnealuse luksusauto kohta:
http://www.peugeot.ee/index.php?menuID= ... modelID=12
"Suursugune kiskja, Tõeline iludus, Kuninglik profiil, Puhtatõuline kuju, Tõeline isiksus. Ja alati äärmiselt kassilik.
Esimesed pilgud tõmbab endale tema, kõik järgmised kuuluvad teile. Uuel 607 on ka tugevamad tunded.
Uus 607: veelgi tugevam iseloom…
Imetle suurepärast näidet know-how’st…"
siinkohal meenub mu isiklik nägemus 607 reklaamist (meenutus mõne aja tagant): 607 sõidab metsateel, ümberringi täielik vaikus, teised liiklusvahendid kõik puu taga peidus. ja nüüd minupoolne täiendus: oksendavad 607-t nähes käigukastist sünkronisaatorid ka välja...
http://www.peugeot.ee/index.php?menuID= ... modelID=12
"Suursugune kiskja, Tõeline iludus, Kuninglik profiil, Puhtatõuline kuju, Tõeline isiksus. Ja alati äärmiselt kassilik.
Esimesed pilgud tõmbab endale tema, kõik järgmised kuuluvad teile. Uuel 607 on ka tugevamad tunded.
Uus 607: veelgi tugevam iseloom…
Imetle suurepärast näidet know-how’st…"
siinkohal meenub mu isiklik nägemus 607 reklaamist (meenutus mõne aja tagant): 607 sõidab metsateel, ümberringi täielik vaikus, teised liiklusvahendid kõik puu taga peidus. ja nüüd minupoolne täiendus: oksendavad 607-t nähes käigukastist sünkronisaatorid ka välja...
Vitarat kutsus ka Päevaleht kunagi luksmaasturiks. Selle kohta saatis mul üks sõber lugejakirja lehte...huvitav, et seda ei avaldatud...
Tere,
Oleme grupp teie lehe alatisi lugejaid ning hetkel pisut segaduses.
Alles see oli, kui Eesti Päevaleht Alo Streimanni kangutamiskampaanias
nimetas Suzuki Vitaraid luksusmaasturiteks -" Streimannile heideti ette
25 luksusmaasturi Suzuki Vitara liisimist...". Nii, tänases lehes
Antropovi kangutamiskampaanias nimetatakse Suzuki Vitarat "Tavaliseks
politseimaasturiks...". Sajad Vitara omanikud on hämmingus- mis toimub?
Nagu iga auto, nii ka Vitara puhul on omanikule staatuseküsimus väga
tähtis. Palun sellega mitte mängida.
Mulle, kui lugejale meeldis EPL juurutatud kultustermin "luksusmaastur
Suzuki Vitara" väga ja palun seda mitte solkida. Võrdlus Hummeriga on
solvav. (Näiteks viimasel maasturite suvesõidul sai Suzuki hinnatava 19.
koha 21 lõpetanu seas, kusjuures Hummer oli nii kehv masin, et keegi
sellel isegi ei osalenud...).
Tänases lehes toodud võrdlus tundub seetõttu pisut kohatu. Samas toetan
igati EPL seisukohta, et üht luksusmaasturit teise vastu vahetada pole
mõtet , võiks ikka mõne odavama võtta.
Panetunud lugejana ootaks juhtivalt Päevalehelt selgemat seisukohta
Vitara suhtes mõnes järgnevas numbris.
Meie töökas kollektiiv on mures.
Lugupidamisega
---------------------------

Tere,
Oleme grupp teie lehe alatisi lugejaid ning hetkel pisut segaduses.
Alles see oli, kui Eesti Päevaleht Alo Streimanni kangutamiskampaanias
nimetas Suzuki Vitaraid luksusmaasturiteks -" Streimannile heideti ette
25 luksusmaasturi Suzuki Vitara liisimist...". Nii, tänases lehes
Antropovi kangutamiskampaanias nimetatakse Suzuki Vitarat "Tavaliseks
politseimaasturiks...". Sajad Vitara omanikud on hämmingus- mis toimub?
Nagu iga auto, nii ka Vitara puhul on omanikule staatuseküsimus väga
tähtis. Palun sellega mitte mängida.
Mulle, kui lugejale meeldis EPL juurutatud kultustermin "luksusmaastur
Suzuki Vitara" väga ja palun seda mitte solkida. Võrdlus Hummeriga on
solvav. (Näiteks viimasel maasturite suvesõidul sai Suzuki hinnatava 19.
koha 21 lõpetanu seas, kusjuures Hummer oli nii kehv masin, et keegi
sellel isegi ei osalenud...).
Tänases lehes toodud võrdlus tundub seetõttu pisut kohatu. Samas toetan
igati EPL seisukohta, et üht luksusmaasturit teise vastu vahetada pole
mõtet , võiks ikka mõne odavama võtta.
Panetunud lugejana ootaks juhtivalt Päevalehelt selgemat seisukohta
Vitara suhtes mõnes järgnevas numbris.
Meie töökas kollektiiv on mures.
Lugupidamisega
---------------------------

- jaamakorraldaja
- aktivist
valikus on uusi talverehve...
uued
talverehvid eesti tingimustesse - firmast Kirvevars Oli Sitkest Kasest OÜ

{ specialgarage.com ~ Life Is Just One Cadillac After Another }
- DevilDeville
- ravi puudub

E: leidsin ühe joonise, ehk mõni volga poe radikas klapib mõõdu poolest

http://www.autoosad.ee/pilt/142-70501.pdf seal küsitakse asjast kah koletud 2343 tugrikut. sobran veel...
Edit2: nonii samas kohas miski sarnase mõõduga Fiat Bravo 1152. jätkan sobramist

Last edited by DevilDeville on 22 Oct 2007, 21:03, edited 2 times in total.
- DevilDeville
- ravi puudub
- DevilDeville
- ravi puudub
- DevilDeville
- ravi puudub
Kuna meil kõigil on suuremal või vähemal määral tegemist laenudega siis siia väike kirjake
Kallid sõbrad!
Lugesin just Teie ärritunud meeldetuletust minu laenust, mis Teie arvates oleks tulnud tagasi maksta juba ammugi, ning milles Te väidate, et võite valmistada mulle ebameeldivusi, kui ma ei maksa.
Kuna Te mainite ebameeldivusi, siis tahaksin veidi Teie mälu värskendada.
Aastal 1907 ostsin laenu eest saeveski, 1908. aastal härjavankri, kaks hobust, jahipüssi, traktori, püstoli ja kaks tõbist siga.
1909 põles saeveski maha ja mul jäi vaid peotäis tuhka. Üks mu hobustest suri ja teise laenasin ühele äbarikule, kes lasi sel nälga surra. Peale seda astusin kiriku liikmeks.
1910 suri mu isa ja mu vend tõmmati hobusevarguse pärast oksa. Üks joodik tegi mu tütre rasedaks ja ma pidin maksma 472 krooni posijale, et sellest ebardist mu sugulast ei tuleks.
1911 sai üks mu poegadest kärntõve, mis oli nii raske, et poeg tuli elu päästmiseks kastreerida. Olles kord kalal, läks mu paat ümber ning suurim kala, mida ma kunagi olen näinud, pääses minema. Samas said hukka mu kaks poega, kellest kumbki polnud see, kes oli kastreeritud.
1913 lasi mu naine neegriga jalga, jättes mälestuseks vaid paari musti kaksikuid. Kulude kokkuhoiuks võtsin naiseks teenija. See aga oli frigiidne ja mul oli probleeme tema rahuldamisega, nii pidin pöörduma arsti poole. See soovitas luua veidi põnevust, kui naine orgasmile läheneb. Järgmine kord võtsin voodisse kaasa jahipüssi ja kui tundus õige hetk olevat, pistsin püssitoru aknast välja ning vajutasin päästikule. Selle tulemuseks oli, et naine pasandas voodisse, minul jäi pauk kinni ning lasksin maha oma parima lehma.
1915 põlesid maha mu ülejäänud ehitused ning ma hakkasin jooma ega lõpetanud enne, kui polnud järel midagi muud peale veekindla käekella ning neerupõletiku. Pikka aega ei teinud ma muud, kui rahuldasin ennast kellaga ning kusin. Järgmisel aastal püüdsin alustada uuesti, ostsin sõnnikulaoturi ja kangasteljed, kuid sajandi suurim torm viis need veel enne, kui ma neid kasutada jõudsin, kuhugi naabervalda ning rohkem ma neid näinud pole. Naine kadus koos proovireisijaga, poeg pühkis perset maisilehtedega, mida oli immutatud rotimürgiga, ning [kui?] mingi pasandamine maksaks sendi, peaksin ma oksendama.
Minult raha saamine on sama raske, nagu üritaks metsikule kassile rehaga võid persse lükata. Teie, lugupeetud härrad, väidate, et võite mulle ebameeldivusi valmistada, kui ma ei maksa. Selle peale pole mul muud öelda, kui et olete teretulnud proovima.
Südamliku tervitusega:

Kallid sõbrad!
Lugesin just Teie ärritunud meeldetuletust minu laenust, mis Teie arvates oleks tulnud tagasi maksta juba ammugi, ning milles Te väidate, et võite valmistada mulle ebameeldivusi, kui ma ei maksa.
Kuna Te mainite ebameeldivusi, siis tahaksin veidi Teie mälu värskendada.
Aastal 1907 ostsin laenu eest saeveski, 1908. aastal härjavankri, kaks hobust, jahipüssi, traktori, püstoli ja kaks tõbist siga.
1909 põles saeveski maha ja mul jäi vaid peotäis tuhka. Üks mu hobustest suri ja teise laenasin ühele äbarikule, kes lasi sel nälga surra. Peale seda astusin kiriku liikmeks.
1910 suri mu isa ja mu vend tõmmati hobusevarguse pärast oksa. Üks joodik tegi mu tütre rasedaks ja ma pidin maksma 472 krooni posijale, et sellest ebardist mu sugulast ei tuleks.
1911 sai üks mu poegadest kärntõve, mis oli nii raske, et poeg tuli elu päästmiseks kastreerida. Olles kord kalal, läks mu paat ümber ning suurim kala, mida ma kunagi olen näinud, pääses minema. Samas said hukka mu kaks poega, kellest kumbki polnud see, kes oli kastreeritud.
1913 lasi mu naine neegriga jalga, jättes mälestuseks vaid paari musti kaksikuid. Kulude kokkuhoiuks võtsin naiseks teenija. See aga oli frigiidne ja mul oli probleeme tema rahuldamisega, nii pidin pöörduma arsti poole. See soovitas luua veidi põnevust, kui naine orgasmile läheneb. Järgmine kord võtsin voodisse kaasa jahipüssi ja kui tundus õige hetk olevat, pistsin püssitoru aknast välja ning vajutasin päästikule. Selle tulemuseks oli, et naine pasandas voodisse, minul jäi pauk kinni ning lasksin maha oma parima lehma.
1915 põlesid maha mu ülejäänud ehitused ning ma hakkasin jooma ega lõpetanud enne, kui polnud järel midagi muud peale veekindla käekella ning neerupõletiku. Pikka aega ei teinud ma muud, kui rahuldasin ennast kellaga ning kusin. Järgmisel aastal püüdsin alustada uuesti, ostsin sõnnikulaoturi ja kangasteljed, kuid sajandi suurim torm viis need veel enne, kui ma neid kasutada jõudsin, kuhugi naabervalda ning rohkem ma neid näinud pole. Naine kadus koos proovireisijaga, poeg pühkis perset maisilehtedega, mida oli immutatud rotimürgiga, ning [kui?] mingi pasandamine maksaks sendi, peaksin ma oksendama.
Minult raha saamine on sama raske, nagu üritaks metsikule kassile rehaga võid persse lükata. Teie, lugupeetud härrad, väidate, et võite mulle ebameeldivusi valmistada, kui ma ei maksa. Selle peale pole mul muud öelda, kui et olete teretulnud proovima.
Südamliku tervitusega: