abcs'iga seoses...
Re: abcs'iga seoses...
Tervitus,
eelmine aasta saabusin alles laupäeva pealelõunat ja pidin kahjuks lahkuma samal ööl. Ja ilma igasuguse etteteatamiseta lahkelt mahutasite minu auto kah oma rivisse. Seekord olen kindlasti kohal reedel ja pikemalt. Ja ka see aasta oleks au oma sõiduriist teiega ühte rivisse paigutada. Tegemist siis värvilt punase 67 aasta Eldoradoga.
Parimat,
Maur
eelmine aasta saabusin alles laupäeva pealelõunat ja pidin kahjuks lahkuma samal ööl. Ja ilma igasuguse etteteatamiseta lahkelt mahutasite minu auto kah oma rivisse. Seekord olen kindlasti kohal reedel ja pikemalt. Ja ka see aasta oleks au oma sõiduriist teiega ühte rivisse paigutada. Tegemist siis värvilt punase 67 aasta Eldoradoga.
Parimat,
Maur
krt, ma siis ytlen ka, et paluks mulle koht hoida...kuhugi kaugemasse ja pimedamasse nurka, kuna yle-eestilise tripi tagaj2rjel mu auto laup2evaks ilmselt esteetiline enam v2lja ei n2e...masinaks siis 97 seville...
ahjaa, selline kysimus ka veel, et seal 230v kuskil autode l2heduses k2ttesaadav ka on?...tahaks l2pakale toidet...
ahjaa, selline kysimus ka veel, et seal 230v kuskil autode l2heduses k2ttesaadav ka on?...tahaks l2pakale toidet...
What part of "F#CK OFF!" didn't you understand?...
kardan, et särtsuga sa küll abi seal ei saa - aga alati võib ju kuhugi kohvikusse-poodi kasti laadima jätta.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
mnjah, sellest pole kasu, aku suht kutu kohvril...peab autotoite ostma siis kuskilt...
on olemas konverter, mis teeb kenasti 12V-st 220V, kui vaja võin pagassi visata.mty wrote:mnjah, sellest pole kasu, aku suht kutu kohvril...peab autotoite ostma siis kuskilt...
Maur wrote:on olemas konverter, mis teeb kenasti 12V-st 220V, kui vaja võin pagassi visata.mty wrote:mnjah, sellest pole kasu, aku suht kutu kohvril...peab autotoite ostma siis kuskilt...
kui tyli ei tee, siis oleks tore jah...
ei ole probleemi, võtan kaasamty wrote:Maur wrote:on olemas konverter, mis teeb kenasti 12V-st 220V, kui vaja võin pagassi visata.mty wrote:mnjah, sellest pole kasu, aku suht kutu kohvril...peab autotoite ostma siis kuskilt...
kui tyli ei tee, siis oleks tore jah...
Tere
Olen ka juba kolmas aasta ABCS oma cadillaciga ja tuleks oma autoga teie ridadesse auto on 97 Deville.
Marek.
Olen ka juba kolmas aasta ABCS oma cadillaciga ja tuleks oma autoga teie ridadesse auto on 97 Deville.
Marek.
Oi helvet kui viimasele minutile mu Laci parandustööd on jäänud. Loodame et saab Martiniga asjad ära aaetud ja vajalikud jubinad kätte. Reedel pärast tööd ca kella 15:00 paiku siis tuleb hakata tegelema autoga, kui hästi läheb siis öökatte varjus saab kohalegi veeretud (arvake ära kas ülevaatusele ka jõuab. kui miilits peab kinni siis "ma just sõidangi lähima ülevaatuspunkti poole haapsallu", hahaa). Kuna klubis ei ole siis ei hakka ka siin mingit kohta nõudma suures ülbuses
Arvatavasti asuksin oma saaniga caddymeeste iga-aatasest peatumispaigast umbes 40 meetri kaugusel, nii on see aastate jooksul välja juba kujunenud.

väga hea äkki siis saaks kuskil riisipere uuno-X kokku vms haagiks ennast sappaDevilDeville wrote:nu ma joonistan silmad pähe ja prooviks nii teha, et oleks juba 11 tuuris gaapsa alus (või mõned kopkad peale). ema käest saan vist neljapa meile kahele bileetikud ka kätteblood wrote:Devil ... mis kell lindistama plaan minna või mis kellaks jõuad:? teaks sättida elamist ja olemist:) aega tegelt ju on reedeni: nigu naised varakult sättima :P
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
sa enam laulasmaal ei ela või? ma muidu stardin sealt, kuna must elukas seal hetkel vedelebblood wrote:väga hea äkki siis saaks kuskil riisipere uuno-X kokku vms haagiks ennast sappaDevilDeville wrote:nu ma joonistan silmad pähe ja prooviks nii teha, et oleks juba 11 tuuris gaapsa alus (või mõned kopkad peale). ema käest saan vist neljapa meile kahele bileetikud ka kätteblood wrote:Devil ... mis kell lindistama plaan minna või mis kellaks jõuad:? teaks sättida elamist ja olemist:) aega tegelt ju on reedeni: nigu naised varakult sättima :P
e: ahjaa, kas meil linti üldse on? ja klubi lipu peaks ka üles tõmbama vast, et kõik aru saaks kellele platsi hoitakse.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
-
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: reinbiker
Et siis ma saan käepaela väravast, naisele lastele pean tanklast varem ära ostma.
http://reinufoto.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;, http://pilt.delfi.ee/user/Reinz/" onclick="window.open(this.href);return false;
lipp minu käes, siit saad kätte.
ei ela jah juba pea 2a laulasmaal.. riisipere kandist nüüd. Aga saab äkki Haapsalu statoilis siis 11 ajal kokku vms(lisan igaksjuhuks oma kõnõtraadi ka 53464515)
Lindi kohta.. kui kuskilt mujalt ei saa ja vaja on võin minna ju linnast siis mingi paela võtta vms
Lindi kohta.. kui kuskilt mujalt ei saa ja vaja on võin minna ju linnast siis mingi paela võtta vms
kui piisavalt jooki kaasas on, pole vast harjutused lindile mure?

Kui kodanik Mil472 saab oma masina veerema, siis hetkel 9 Caddyt reas. +1 FWB tikutaku kaudu.
Tore on see, et sealt Elva ja Tartu kandist ei kosta miskit kõnekõminat - tea, kas mehed kõik Lätti emigreerunud?

Kui kodanik Mil472 saab oma masina veerema, siis hetkel 9 Caddyt reas. +1 FWB tikutaku kaudu.
Tore on see, et sealt Elva ja Tartu kandist ei kosta miskit kõnekõminat - tea, kas mehed kõik Lätti emigreerunud?