abcs'iga seoses...

Kõik, mis mujale ei sobi
Maur
aktivist
Skype Kasutaja: Mr.Maur

Re: abcs'iga seoses...

Post by Maur »

Tervitus,
eelmine aasta saabusin alles laupäeva pealelõunat ja pidin kahjuks lahkuma samal ööl. Ja ilma igasuguse etteteatamiseta lahkelt mahutasite minu auto kah oma rivisse. Seekord olen kindlasti kohal reedel ja pikemalt. Ja ka see aasta oleks au oma sõiduriist teiega ühte rivisse paigutada. Tegemist siis värvilt punase 67 aasta Eldoradoga.

Parimat,
Maur
mty
aktivist

Post by mty »

krt, ma siis ytlen ka, et paluks mulle koht hoida...kuhugi kaugemasse ja pimedamasse nurka, kuna yle-eestilise tripi tagaj2rjel mu auto laup2evaks ilmselt esteetiline enam v2lja ei n2e...masinaks siis 97 seville...

ahjaa, selline kysimus ka veel, et seal 230v kuskil autode l2heduses k2ttesaadav ka on?...tahaks l2pakale toidet...
What part of "F#CK OFF!" didn't you understand?...
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

kardan, et särtsuga sa küll abi seal ei saa - aga alati võib ju kuhugi kohvikusse-poodi kasti laadima jätta.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
mty
aktivist

Post by mty »

mnjah, sellest pole kasu, aku suht kutu kohvril...peab autotoite ostma siis kuskilt...
Maur
aktivist

Post by Maur »

mty wrote:mnjah, sellest pole kasu, aku suht kutu kohvril...peab autotoite ostma siis kuskilt...
on olemas konverter, mis teeb kenasti 12V-st 220V, kui vaja võin pagassi visata.
mty
aktivist

Post by mty »

Maur wrote:
mty wrote:mnjah, sellest pole kasu, aku suht kutu kohvril...peab autotoite ostma siis kuskilt...
on olemas konverter, mis teeb kenasti 12V-st 220V, kui vaja võin pagassi visata.

kui tyli ei tee, siis oleks tore jah...
Maur
aktivist

Post by Maur »

mty wrote:
Maur wrote:

kui tyli ei tee, siis oleks tore jah...
ei ole probleemi, võtan kaasa
marek
vaikne vend

Post by marek »

Tere
Olen ka juba kolmas aasta ABCS oma cadillaciga ja tuleks oma autoga teie ridadesse auto on 97 Deville.
Marek.
MiL472
aktivist

Post by MiL472 »

Oi helvet kui viimasele minutile mu Laci parandustööd on jäänud. Loodame et saab Martiniga asjad ära aaetud ja vajalikud jubinad kätte. Reedel pärast tööd ca kella 15:00 paiku siis tuleb hakata tegelema autoga, kui hästi läheb siis öökatte varjus saab kohalegi veeretud (arvake ära kas ülevaatusele ka jõuab. kui miilits peab kinni siis "ma just sõidangi lähima ülevaatuspunkti poole haapsallu", hahaa). Kuna klubis ei ole siis ei hakka ka siin mingit kohta nõudma suures ülbuses :) Arvatavasti asuksin oma saaniga caddymeeste iga-aatasest peatumispaigast umbes 40 meetri kaugusel, nii on see aastate jooksul välja juba kujunenud.
blood
õlinina

Post by blood »

DevilDeville wrote:
blood wrote:Devil ... mis kell lindistama plaan minna või mis kellaks jõuad:? teaks sättida elamist ja olemist:) aega tegelt ju on reedeni: nigu naised varakult sättima :P
nu ma joonistan silmad pähe ja prooviks nii teha, et oleks juba 11 tuuris gaapsa alus (või mõned kopkad peale). ema käest saan vist neljapa meile kahele bileetikud ka kätte
väga hea äkki siis saaks kuskil riisipere uuno-X kokku vms haagiks ennast sappa
DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Post by DevilDeville »

blood wrote:
DevilDeville wrote:
blood wrote:Devil ... mis kell lindistama plaan minna või mis kellaks jõuad:? teaks sättida elamist ja olemist:) aega tegelt ju on reedeni: nigu naised varakult sättima :P
nu ma joonistan silmad pähe ja prooviks nii teha, et oleks juba 11 tuuris gaapsa alus (või mõned kopkad peale). ema käest saan vist neljapa meile kahele bileetikud ka kätte
väga hea äkki siis saaks kuskil riisipere uuno-X kokku vms haagiks ennast sappa
sa enam laulasmaal ei ela või? ma muidu stardin sealt, kuna must elukas seal hetkel vedeleb

e: ahjaa, kas meil linti üldse on? ja klubi lipu peaks ka üles tõmbama vast, et kõik aru saaks kellele platsi hoitakse.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
Rein
krooniline mölapidamatus
Skype Kasutaja: reinbiker

Post by Rein »

Et siis ma saan käepaela väravast, naisele lastele pean tanklast varem ära ostma.
http://reinufoto.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;, http://pilt.delfi.ee/user/Reinz/" onclick="window.open(this.href);return false;
ain
ravi puudub

Post by ain »

lipp minu käes, siit saad kätte.
blood
õlinina

Post by blood »

ei ela jah juba pea 2a laulasmaal.. riisipere kandist nüüd. Aga saab äkki Haapsalu statoilis siis 11 ajal kokku vms(lisan igaksjuhuks oma kõnõtraadi ka 53464515)
Lindi kohta.. kui kuskilt mujalt ei saa ja vaja on võin minna ju linnast siis mingi paela võtta vms
ain
ravi puudub

Post by ain »

kui piisavalt jooki kaasas on, pole vast harjutused lindile mure? :puke :haha

Kui kodanik Mil472 saab oma masina veerema, siis hetkel 9 Caddyt reas. +1 FWB tikutaku kaudu.
Tore on see, et sealt Elva ja Tartu kandist ei kosta miskit kõnekõminat - tea, kas mehed kõik Lätti emigreerunud? :stick
Post Reply