Power steering pressure switch
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Re: Power steering pressure switch
Seal kus survetoru pumbast väljub on söel jah, kuid selleks peab vist mullaga söitma et seda umbe saada.
kkk
- 90Deville
Oma teema jätkuks vöin öelda, et täna suri südamerabandusse see citroeni pump millega siiamaani kulgesin. Parklas manööverdades hakkas järsku rooli kinni pooma, siis maanteel tundus korraks ok ja 4km pärast jooksis pump kokku. Nii toredalt et pumba rihmaratas mis mingil segasel pöhjusel oli plastmassist pihustus miljoniks tükiks. Ilmselt oli uus rihm oma ülesannete körgusel ja ei libisenud millimeetritki üle vaid hävitas nörgima lüli milleks siis oli see fucking ratas.
Homme siis tuleb romulast mingi järjekordne pump leida ja siis vaadata palju mu autost seal Arlanda körval mingis neverlandis alles on, äkki on juba tükkidena minema tassitud siis pääseb remondist....
Hakkab juba tösiselt tüütama see k..p sellise tobeda detailiga kogu fckng aeg....
Edit: täna sai siis romulast järjekordne pump vöetud,önneks polnud tublid neegripoisid mu vigast liikurit öö jooksul jupphaaval oma urgudese toimetanud. Ja jälle uus pump küljes,ja jälle undab,keerates siis, lihtsalt käies mitte. Toimib hästi, keera ühe näpuga kui tahad,aga undab ja kövasti.
See krt ei saa olla nii et köik pumbad on järjest perses, ilmselt siis ikka latiga mingi kala. Mina ei oska küll enam midagi välja möelda peale lati vahetuse,see on ju utoopia mis toimub.
Homme siis tuleb romulast mingi järjekordne pump leida ja siis vaadata palju mu autost seal Arlanda körval mingis neverlandis alles on, äkki on juba tükkidena minema tassitud siis pääseb remondist....
Hakkab juba tösiselt tüütama see k..p sellise tobeda detailiga kogu fckng aeg....
Edit: täna sai siis romulast järjekordne pump vöetud,önneks polnud tublid neegripoisid mu vigast liikurit öö jooksul jupphaaval oma urgudese toimetanud. Ja jälle uus pump küljes,ja jälle undab,keerates siis, lihtsalt käies mitte. Toimib hästi, keera ühe näpuga kui tahad,aga undab ja kövasti.
See krt ei saa olla nii et köik pumbad on järjest perses, ilmselt siis ikka latiga mingi kala. Mina ei oska küll enam midagi välja möelda peale lati vahetuse,see on ju utoopia mis toimub.

kkk
- 90Deville
Eile siis proovisin veel öhutada seda bloody üritust seal, ja vaid hullemaks läheb. Kui öhutada nii nagu manuaal räägib siis küll midagi ei parane. Puhusin seal tagasivoolutoru vahel oleva radika ka läbi ja torud, mingit errorit seal pole.
Nüüd, mulle tundub et see öli mis ma sinna sisse valan vahutab jöledalt mis vöiks ka pöhjus olla sellel asjal? Öli on Gunki power steering fluid, silt lubab seda segada millega iganes ja värvilt on läbipaistev vöi veidi kollakas. Vahutama hakkab kohe kui käima panna ja veits rooli keerata. Kas peaks proovima seda atfi vastu vahetada huvitav? Sest mu ühel vöi isegi mitmel eelmisel cadyl oli seal atf sees ja nomas problomas.
Ega keegi pole kuskil jänkistani foorumis sarnast jama juhtunud lugema, mul juhe täitsa koos. Vöin ju uue roolilati ka osta siit romulast a kui see ei aita siis milleks.
Nüüd, mulle tundub et see öli mis ma sinna sisse valan vahutab jöledalt mis vöiks ka pöhjus olla sellel asjal? Öli on Gunki power steering fluid, silt lubab seda segada millega iganes ja värvilt on läbipaistev vöi veidi kollakas. Vahutama hakkab kohe kui käima panna ja veits rooli keerata. Kas peaks proovima seda atfi vastu vahetada huvitav? Sest mu ühel vöi isegi mitmel eelmisel cadyl oli seal atf sees ja nomas problomas.
Ega keegi pole kuskil jänkistani foorumis sarnast jama juhtunud lugema, mul juhe täitsa koos. Vöin ju uue roolilati ka osta siit romulast a kui see ei aita siis milleks.
kkk
vahutab, siis on ju õhk sees - ilmselt õige järeldus? Mul samasugune kollane kõigis sees olnud ja ei mingit muret.
Ega kuskilt õhku sisse ei ime? - loll mõte selline....
Ega kuskilt õhku sisse ei ime? - loll mõte selline....
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
- 90Deville
Nagu kunagi ennist öeldud-siin teemas pole lolle mötteid
Olen ise ka selle peale möelnud kuid ei suuda välja nuputada kust krdi kohast ta vöiks seda teha,tundub vöimatu.
Surve all olevast voolikust hakkaks öli välja hoopis pressima ja tagasivool läheb ölipotsikusse

Olen ise ka selle peale möelnud kuid ei suuda välja nuputada kust krdi kohast ta vöiks seda teha,tundub vöimatu.
Surve all olevast voolikust hakkaks öli välja hoopis pressima ja tagasivool läheb ölipotsikusse

kkk
ma võtan õhtul aega ja uurin, mis mikid selle kohta kostavad - minu mõistus ei võta küll, mis sul seal jamab...
Aga kui prooviksid õhutada ilma töötava mootorita? Tean, raske aga ehk siis (juhul kui on) latis õhku sees, ei peksa seda sassi vaid ajab välja?
Aga kui prooviksid õhutada ilma töötava mootorita? Tean, raske aga ehk siis (juhul kui on) latis õhku sees, ei peksa seda sassi vaid ajab välja?
- 90Deville
Nii ma olengi teinud, manuaal soovitab ka seda. Aga pole tulemust, ja siis olen töötava mootoriga ka üritanud.
A tänud kui suudad leida midagi, muidu ma peale lati vahetuse ei oska enam midagi teha.
A tänud kui suudad leida midagi, muidu ma peale lati vahetuse ei oska enam midagi teha.
kkk
ühutamise õpetus - NB punkt 3
Seven steps:
1) Raise front wheels off the ground. Turn wheels all the way to the left. Add P/S fluid (best to use GM #1050017) to the COLD mark on the level indicator.
2) Start engine, let idle, recheck fluid level. If needed, refill to COLD mark.
3) System is bled by turning wheels from side to side without hitting stops. Constantly check fluid level to maintain FULL mark. If air remains in the system the fluid will be light tan in color. All air must be removed to restore normal steering.
4) Return wheels to center position, let the engine run for 2-3 minutes.
5) Road test the car.
6) Re-check fluid level, this time making sure it is normal in color and remains near the HOT mark after the system has reached it's normal operating temperature.
7) Crack open a cold-one and toast your success!
Seven steps:
1) Raise front wheels off the ground. Turn wheels all the way to the left. Add P/S fluid (best to use GM #1050017) to the COLD mark on the level indicator.
2) Start engine, let idle, recheck fluid level. If needed, refill to COLD mark.
3) System is bled by turning wheels from side to side without hitting stops. Constantly check fluid level to maintain FULL mark. If air remains in the system the fluid will be light tan in color. All air must be removed to restore normal steering.
4) Return wheels to center position, let the engine run for 2-3 minutes.
5) Road test the car.
6) Re-check fluid level, this time making sure it is normal in color and remains near the HOT mark after the system has reached it's normal operating temperature.
7) Crack open a cold-one and toast your success!
- 90Deville
Jep, köik variandid on läbi proovitud, sama jutt mul siin eelmisel lehel ka kui välja arvata see et mootori tühikäigul töötamine a kesse pöhjagaasiga ikka öhutab.
Heameelega juba liiguks edasi selle cold one punkti juurde a ei saa,rsk
Heameelega juba liiguks edasi selle cold one punkti juurde a ei saa,rsk

kkk
mina ei oska midagi enam kosta - mikid ka väidavad, et õhuta ära ja korras. Ehk siin mõne võimude-lattide hingeeluga kursis spetsialistiga asja arutada?
- 90Deville
Kahjuks ei tea ma ühtegi roolispetsi, kas neid üldse ongi? See pole ka mingi eriti tavaline probleem, reeglina on peetis pump-siis ulub ja kui koliseb kiilub siis latt.
Ma peaks vist igaks juhuks siit selle lati ligi vötma ja vaatama mis saab, palju kaotada pole ja mingit hingehinda too ei maksa kah.
Mingi lahendus peab ju löpuks olema,goddammit.
Vöi osta uus auto...?
Ma peaks vist igaks juhuks siit selle lati ligi vötma ja vaatama mis saab, palju kaotada pole ja mingit hingehinda too ei maksa kah.
Mingi lahendus peab ju löpuks olema,goddammit.
Vöi osta uus auto...?

kkk
Õli vahutab = õhk sees
Ja kuskil leket ka pole? Sest loogiliselt võttes, et kui kuskil on leke kust õhku sisse võtab siis mingi osa vedelikust peaks ju välja ka pääsema. Lati lekkeid oled kontrollinud? Mul siin ühel autol oli probleeme et vedelik kadus aga ei tea kuhu. Rooliotsasid vahetades selgus et jookseb sisemise otsa kaitsekummi sisse aga kuna see oli nii tihedalt kinni siis maha ei tilkunud midagi. Noh see jälle üks lollakas mõte siin õlle kõrvale 

-
- Skype Kasutaja: reinbiker
Ja uue autoga hakkab ring otsast peale 

http://reinufoto.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;, http://pilt.delfi.ee/user/Reinz/" onclick="window.open(this.href);return false;
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
- 90Deville
Nii,väike update ka. Täna oli aega natuke jöllitada seda asja ja avastasin et lekib öli vähe sealt pumba ja totsiku vahelt. Kiskusin laiali ja üks o-ring oli vähe peetis seal, vahetasin ära.
Nüüd on vaiksem hääl, ja öli enam ei vahuta üldse. Kui rattad maast lahti olid ja keerasin seda mingi paarsada korda vasakule-paremale ja siis oli täiesti vait, eimingeid hääli väljaarvatud siis kui täitsa ääres väljas oli. Kui aga rattad maas on siis ikka iniseb,keerates siis.
Nüüd on vaiksem hääl, ja öli enam ei vahuta üldse. Kui rattad maast lahti olid ja keerasin seda mingi paarsada korda vasakule-paremale ja siis oli täiesti vait, eimingeid hääli väljaarvatud siis kui täitsa ääres väljas oli. Kui aga rattad maas on siis ikka iniseb,keerates siis.
kkk