Mootor ei käivitu.
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Re: Mootor ei käivitu.
No kui sul pesemise ajal öhupuhasti peal oli siis ei saanud ju vesi karpasse minna.
Aga las seisab siis selle nädala, ja kui ta sul garaages seisab siis vöid selleks ajaks selle jagajakaane üldse maha jätta.
Kui seal mingid kontaktid ja kondekad sees siis miski äkki märg ikka veel.
Äkki tagasitulles on köik bueno.
Aga las seisab siis selle nädala, ja kui ta sul garaages seisab siis vöid selleks ajaks selle jagajakaane üldse maha jätta.
Kui seal mingid kontaktid ja kondekad sees siis miski äkki märg ikka veel.
Äkki tagasitulles on köik bueno.
kkk
Ei ma võtsin enne pesemist õhupuhasti maha ja toppisin karpa augud latsu täis sest õhupuhatsi papist vms, kardsin, et pesen selle minema sealt kui vett saab vms. Aga ma just tahaks teada, et mis põhjustab seda, et kui panna laksust gaas põhja siis lööb õhufiltrisse laksu ja sureb välja?
Cadillac - Neegri märg unelm.
Selge, eks ootame ära nädal aega ja siis proovin uuesti ning eks annan teada kuidas mul läks. Aga tänud tõesti.
Nonii, sain täna öösel kell 4 koju ja väike uni ning hommikul alustasin siis caddyga, panin tööle aga ikka sama jama, kui gaasi põhja vajutad tühikäigul siis lööb laksu karpast ülesse ja sureb välja, võtsin jagaja kaane ka veelkord maha ning sealt ankru maha ja selle bloki - no kõik ideaalses korras. kahtlustan ikkagi karpat aga mida nimelt, seda ei oska öelda. Homme siis peaks manuali järgi täpsemalt uurima hakkama et mis voolik kuhu läheb jne või on kellelgi ideid?
akki lõi sul survepesuga süüte paigast ära - jagaja ehk liigub ja pole kinni keeratud?
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Aga ma ei saagi seda jagaja kaant liigutada ju sest se käib nelja konksudega kinni mida sa surud alla ja konksud alla kinni paned..või saab?
- DevilDeville
- ravi puudub
- Skype Kasutaja: devildeville
ain ilmselt pidas ikka tervet jagajat silmas, see alt ühe poldiga kinni jala juurestKogerQ wrote:Aga ma ei saagi seda jagaja kaant liigutada ju sest se käib nelja konksudega kinni mida sa surud alla ja konksud alla kinni paned..või saab?
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
- 90Deville
koos jagajaga saab liikuda küll, kui jagaja kinni pole.
Kui seisva mootoriga gaasi annad ja karpast sisse vaatad, kas on näha ja kuulda et kiirenduspump lööb?
Kui seisva mootoriga gaasi annad ja karpast sisse vaatad, kas on näha ja kuulda et kiirenduspump lööb?
kkk
Kuulda nagu on et pump lööb aga eks homme vaatan oma silmaga üle kas ka näha on.
Ma veel vahepeal küsiks, et kuidas testida/aru saada seda, et kas kõik silindrid ikka töötavad, ma siin ükskord kuulasin, et mootor nagu tiba lonkab ning kui klapikambri kaane tihendit vahetasin siis unustasin kaks küünlajuhet esialgu tagasi panemata kuid käima läks ikka enamvähem samamoodi. Kuidas kontrollida seda?
- 90Deville
Kui sa voolu eriti ei karda, siis proovi töötaval mootoril ükshaaval küünlajuhtmeid maha vötta. See, mida maha vöttes mootori töö muutub, töötab. Üldiselt tuleb sealt küünlajuhtmest siiski mingi tühised 15000v niiet parem oleks katsetada mingite hea varjestusega näpitsatega, muidu saad tasuta Johansoni soengu endale 

kkk
Ei ma juba võtsin palja käega neid maha, proovisin kummalgi poolel proovisin 2 juhet, minu arust ükski tööd ei mõjutanud, Jagaja ise sees puhas ja korras nagu peab, äkki peaks uusi küünlaid proovima siis. Alustasin ka üldist ehitust, eks õhtul viskan oma auto alla pilte.