Deville 4.1 v8 82a Hunnev

Üldisem jutt Cadillacidest. Foorumi lugejate autod ja tutvustused.
Hunnev
aktivist

Re: Deville 4.1 v8 82a Hunnev

Post by Hunnev »

krt mu 39 palavik annab tunda, tahtsin õelda et ju siis on standard offset 0

aga päikest ka teile
Cadillac Deville 1982 Sinine
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

veljemüüja peab sulle ütlema, mis NUMBER offset ta veljed on - kui ta seda ei tea, saadaks mina ta kiirelt pikalt.
Sina tahad ju talle raha anda ja võiksid ka mingi teenuse selle eest saada. Keegi ei ütle sulle siin, mis offsetiga on taadi riiulis istuv velg - õigus?
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Post by DevilDeville »

offseti mõõtmine nüüd ka just ülemäära keeruline asi pole, isegi tollipulgapedest ruootslane peaks hakkama saama.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
Hunnev
aktivist

Post by Hunnev »

selle küsimusepeale kui ma kõsisin talt et mis offset on vastas taat " standard offset"

siit peangi mina nuputama edasi...
ain
ravi puudub

Post by ain »

a küsi, mis see "standard" numbriliselt on? Siis näeb, kas müüja midagi ka jagab või on miskine ruberoid, kes head diili hõõruda loodab.
Hunnev
aktivist

Post by Hunnev »

Õhkpadjad Tellitud, ja arisoonast mikidemaal hakkasid liikuma konteineri poole :) kont hakkab järgmine nädal eestipoole liikuma, aalaa veebruari algul siis peaks pakike käes olema :)

Vahepeal kokkuladumisega tegelenud ja ettejäävate assjade puhastuse ja paremaks tegemisega...
Hunnev
aktivist

Post by Hunnev »

uute patjadega ja uute amordikate saabumisega, jäävad üle mu vanad amordikad, mis on samahästi kui uued, sõitnud alla 2000.- kmi... kellel tarvis siis saab kaupa teha... sammuti jäävad üle auto vedrud... kui peaks tarvis minema...

Kui õigesti mäletan siis peaks all olema gaasiamordid, ostetud said nad US partsust... hinde hetkel ei mäleta..
Hunnev
aktivist

Post by Hunnev »

tere taas, mootor maas ja igast muid assju tehtud vahepeal,

Küsimus, kust saan mootori manuali, kus kirjas igast tehniline info pool kulumis piirid jne... mis tugevustega mingid asjad kokku /kinni käivad jne...

ja teine asi, kas mu mootorile kusagilt ka toru kollesi võtta oleks ?

Mootoriks mikromootor 251 cid v8
DevilDeville
ravi puudub

Post by DevilDeville »

eks kuskil netiavarustes ikka mingit infot leidub. a üldiselt tuleks see mootor ikka diivanilauaks teha ja remondi ning torukollede raha sinna 5.3 mootori ostmiseüritusele suunata. hiljem ei pea siis endapeale eriti pahane olema. teine variant on osta villelt 4.9
Hunnev
aktivist

Post by Hunnev »

jah sul on õigus, see sobiks sinna ja oleks hea.

aga kogu see leiutamine juhtmete ja asjade vedamine mootori kinnituste ümber tegemine jne ja takkatippu jääb arvatavasti mu kast ka lahjaks selle mootori otsas, siis kas sellel kõigel on mõtet, hetkel raha niipalju ära kulunud selle tegemise peale praegu et süda läeb pahaks :D

värvitud, õhk vedru kompl.. , muusika vahendid, tihendid, liistud, lukud, pudipadi sinna tänna ninn nänn..

sain ka sisule kõige parema pakkumise 2200 euri, mis arvatavasti jääb siiski uude aastasse...

see 5.3 läeks ka veidi omajagu ikka mulle maksma, pealt olid puudu kas starter ja kenekas, kasti otsas pole ülejäänu juhtmemajanduse ja ajud asjad saaks kõik kaasa... ja takkatippu nukraks teeb selle 5.3 ostmine see veel et asi seisab Aiste vahel ja kogu krempel seisab aiianurgas suure lume hange taga, sinna jõuab alles aprillis ligi :D
90Deville
krooniline mölapidamatus
Skype Kasutaja: jaan järva

Post by 90Deville »

Mina katsetaks küll 4.9ga, esialgu ei hakkaks kasti näppimagi.
Juhtmetega tuleb muidugi mässamist ja ise sa sellega hakkama ei saagi, aga tulemus peaks asja väärt olema küll.
Mootorikinnitused ma kahtlustan et passivad su vana kone küljest.
Mul endal oli kole tahtmine panna selline 4.9l chevy kastikale peale, ja siis mötlesin sellise nipi peale, et ntx 4,5l on monopritsega variant olemas nagu chevy originaalkonelgi, ühesönaga 4.9+4.5se sisselase koos pritsega+4.1 mootorikinnitused...ilmselt ajudega tuleb miskit kino teha pärast a proovida ju vöiks :)
Sellele 4.1le eiole minuteada mitte midagi saada, kunagi uurisin kah siis kui veel noor ja pärisloll olin.
Andmed saad nagu ikka remondimanuaalist, mille peaksid kiiremas korras sebima kui sul seda veel ei ole.
kkk
ain
ravi puudub

Post by ain »

4.1 paraku jah ei evi mingitki aftermarket-juppide turgu. Mina soovitan, et tee muu asi korda ja valmis, sõida selle mootoriga kuni kokku jookseb ja samal ajal kogud raha ja vaatad asenduse järgi.
Kunagi ei tea, millal mõni hea pakkumine sülle kukkuda võib või mõni pooleks sõidetud hea motoga asi turgu pannakse.
Manuaali soovitan ebayst vaadata või Hemmingsist osta. Ja kindlasti tehasemanuaal (FSM) ja originaal, mitte koopia, mida ka siin-seal liigub.
Igasugused Haynesid, Chiltonid jms kõlbavad ainult ahju läitmiseks.
Hunnev
aktivist

Post by Hunnev »

aga mis see 4.9 endast kujutab ? ja kust ma selle saaksin ? kas siis sellele 4.9le on mingeid paremaid tükke saada/ võtta ? kui ehitamis mõte peaks tekkima...
Hunnev
aktivist

Post by Hunnev »

aaagaa, see sts mida ville siin müüb, see on ju esi vedu minu teada, seega langeb see ju mängust välja, kuna mul on taga vedu :) nii et jõudu kompunnimisele :)
DevilDeville
ravi puudub

Post by DevilDeville »

Hunnev wrote:aaagaa, see sts mida ville siin müüb, see on ju esi vedu minu teada, seega langeb see ju mängust välja, kuna mul on taga vedu :) nii et jõudu kompunnimisele :)
tagavedust 4.9 pole tehtudki. midagi ei lange välja, kui siis ehk juuksed 4.1 kasutamisel :) öeldi eelnevalt, et kasutad oma 4.1 patjasid ja muud kola ning mure puudub.
Post Reply