Elvis 75 - õdus istumine

Kõik, mis mujale ei sobi
Koit
lobamokk
Skype Kasutaja: koit aro

Re: Elvis 75 - õdus istumine

Post by Koit »

Tõotab tulla aegade suurim kokkutulek :hail
Vana number kasutusel jälle. 556 991 51
andres
õlinina

Post by andres »

Kas just suurim, aga tänase seisuga siis osalejaid 14. Kui keegi veel peale Koidu mitmekesi tuleb, andke teada.
DevilDeville
ravi puudub
Skype Kasutaja: devildeville

Post by DevilDeville »

Lugupeetav Constrictorihärra pole end kirja pannud, küll aga oli tulemisest huvitet.
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
andres
õlinina

Post by andres »

Läheks siis asjaga konkreetseks. Ürituse esimene osa algab reedel kell 18.00 Vitamiini tn 4 garaazis (Tallinna poolt tulles pöörata paremale Tartu ringteele, ning esimeselt ringilt kus on Opeli reklaam, pöörata linna sisse ning sõita otse kuni Veeriku Selverini. Vahetult Selveri eest läheb vasakule Vitamiini tupiktänav. Esimesest tõkkepuuga väravast(vasakul) pöörata öue, ning otse sõites peaks õiges kohas seisma valge Escalade.
Teine osa :drink ja :beer algab kell 19.00 Ristiisa Pubis( Kesklinn ja parkimine alates 18.00 prii). Kes jõab varem, siis küsida Cadillaci lauda. Kui peremees jõuab, siis teeb ta reedeks klubiliikmetest osalejatele valmis nimelised sooduskaardid, paraku hind 100 EEK-u, kuid ale peaks tulema kusagil 15-20 %. Marti võtab soovijatele kaasa ka klubi plakatid 1Mx1M, saab panna kodus seinale või kuhu iganes.
Elvisest on mul kolm DVD-d, mis peaks ajaliselt olema piisav ja Elvise kogu paremik on seal peal,ning neid saame siis vaadata- kuulata suurelt ekraanilt.
Tel 5048070.
ain
ravi puudub
Skype Kasutaja: eldorado67

Post by ain »

Olevil on ka üks äraütlemata mõnus dokumentaal DVD mis räägib Elvise harjumusest Cadillace kinkida ;)
Ja mõte õhku juhatusele - kas see Ristiisa kaart võiks klubilasele kinni makstud olla?
Mul on veel patakas klubi raha kapinurgal seismas ;)
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Koit
lobamokk

Post by Koit »

Minu, kui lihtklubilase, arvates võiks vabalt klubi rahadest see kaart tulla. Raske on ühe õhtuga see ale osa sisse ka kaanida endale, kui sajakas juba nn. ettemaksu on :roll:
Jaanus
huviline

Post by Jaanus »

Aini mõttel on jumet ;)
andres
õlinina

Post by andres »

Pole rahadega kursis, kuid tean et tegemisel on Cadillac Club Estonia väärilised vasest kroomitud ja emailitud automärgid ja klubiliikme rinnamärgid. Usun, et nii nagu seltskond reedel rahajaotuse otsustab, nii ka jääb. Kui kellegil on veel mingite suveürituste kohta konkreetset infot, siis paluks reedel infot. Minu jaoks on neid suveüritusi natuke palju( üks kuus oleks minule OK) ja oleks tore kui saaksime siis mingid prioriteedid paika panna kuhu suurema seltskonnaga minna ja saaks ka ehk nendele üritustele korraldajad- orgunnijad paika panna. Elu on näidanud, et need orgunni kohustused lähevad tavaliselt puudujate peale ja kui klubivennad ikka usaldavad, eks siis tuleb neil ka teha. Nii et paluks aktiivset osavõttu.
ivar
huviline

Post by ivar »

Jaanuss mina ei saa sind sõidutada, lähen kella 18.00 palli mängima ja sealt (Lähtelt) otse, umbes kell 20.00 Ristiisasse.
olev
aktivist

Post by olev »

andres wrote:...Ürituse esimene osa algab reedel kell 18.00 Vitamiini tn 4 garaazis ...
Hulljulgetele bussiga tulijatele (kuni 4 eks.) saan mina kesklinnast Vitamiini ja tagasi küüti pakkuda, aga andke soovist mulle hiljemalt homseks lõunaks teada. 52 40 222.
1956 Series 62 coupé
antoonio
ravi puudub
Skype Kasutaja: sniffest

Post by antoonio »

et kas olen lootusetult hiljaks jäänud. Või kannatab üritus veel ühe tegelase välja ?
Cadillac Coupe Deville 79 dMarchand Edition
Do ya f*ckin' believe any of that sh!t?!?!
andres
õlinina

Post by andres »

Lootus sureb viimasena, seal suur saal ja ruumi küll. Homseni siis.
mats36
aktivist

Post by mats36 »

Kes viitsib, siis mõne sõnaga rääkige mis huvitavat toimus ka. Ise kahjuks ei planeerinud omale ette seda üritust.
Koit
lobamokk

Post by Koit »

Kas ma maksin sooduskaardi kinni või mitte...et kes vähegi vastata oskab võiks märku anda :) Ja piltisid sai ka päris palju klõpsitud seal, ka need võiks kuskil avalikkuse ette tulla. Igatahes oli üritus äraütlemata mõnus. Suured tänud "sealtpooltotsarahvale" Lahe. Järgmisel korral, kui Elvis jälle 75 aasta võrra vanemaks saab, näeme jälle :mrgreen:
andres
õlinina

Post by andres »

Äsja tuli Ristiisast info, et samad kaardid kehtivad sama allahindlusega ka Big Ben-is. Kes siis klubiliikmetest veel kaardi vajab andke teada. Aini, Kuldari ja Reinu kaardid on minu käes.
Post Reply