Mootor jätab vahele,64´Deville
- 90Deville
- krooniline mölapidamatus
- Skype Kasutaja: jaan järva
Mootor jätab vahele,64´Deville
Tegemist on siis 64´ Deville Convertablega,mootoriks ilmselt 42?.Kuna auto on möneks ajaks minu valduses,siis oleks huvi teda ka möistlikult tööle panna.Terve eilse päeva maadlesin karburaatori ja süütega,heaks ikka ei saanud.Saab kontaktivahet regullides masina enam-vähem tööle mingis asendis,aga söites jätab vahele,kontaktivahet muutes siia-vöi sinnapoole sureb hoopis.Kondeka vahetasin igaks juhuks-vahet polnud.Kas kellelgi on kunagi olnud sarnast jama,ise ei oska enam midagi proovida,mötlesin veel süütepooli vahetada homme.
429cid mootor on tal peal.
Vaata, kas jagajas kõik juhtmed korras - st mõni kontaktide juhe võib ju vabalt massi lühist panna jne. Piisavalt vana asi, et oma elu lõpus olla - siis kulumise poolest.
Kõige mõistlikum oleks peale panna kontaktivaba süsteem - nt Pertronix. Aga saan aru, et pole sinu auto ja selle tellimine võtab mingi aja jällegi...
Vaata, kas jagajas kõik juhtmed korras - st mõni kontaktide juhe võib ju vabalt massi lühist panna jne. Piisavalt vana asi, et oma elu lõpus olla - siis kulumise poolest.
Kõige mõistlikum oleks peale panna kontaktivaba süsteem - nt Pertronix. Aga saan aru, et pole sinu auto ja selle tellimine võtab mingi aja jällegi...
- 90Deville
Jagaja on aasta vana.Karpa on kaks aastat vana.Mootor on kaks aastat tagasi korralikult remonditud-niiet ainus asi mis on kahtlane on süütepool minu arust,ehkki ka see vöib olla vahetatud,vana ta igal juhul välja ei näe.Kuna auto ainult seisis garages kogu aeg,siis iga kevad oli tal probleeme karpaga,kuhu eelmise aasta bensiin oli ära kuivanud ja sademe tekitanud.Seekord aga selle puhastamine/läbipuhumine ei aidanud.Ühtegi läbikulunud/lahtist juhet jagajast ei leidnud,köik on nagu uus,peabki olema,sest eelmise aasta ls oli u 800km.Auto jääb minu valdusesse esialgu möneks kuuks,niiet eks aega vidinaid tellida ikka on.
Ahjaa,süütenurka äkki Ain tead öelda,prooviks homme stroboga ka sättida.
Tänud tähelepanu eest
Ahjaa,süütenurka äkki Ain tead öelda,prooviks homme stroboga ka sättida.
Tänud tähelepanu eest
- 90Deville
Ei,auto töin Rootsist,Eestis pole enne olnud.Regasin täna oma nimele ka,niiet kui valget 64´näete,ärge kartke,see olen mina.34ZHV siis,passis 240kw ja 5.9l.See viimane oli väike segadus registris,ja osaliselt olin selles mina süüdi,a mis sest ikka.Täisnimi peaks olema siis Deville Convertible,series 62,kui ma nüüd jälle ei eksi.
- 90Deville
No mootorit kindlasti ei ole vahetatud,karpa kohta ei saa pead anda.Fakt on aga see,et eelmisel aastal Power Bigmeetil Rootsis olin ise roolis ja samade juppidega töötas köik nagu unenägu.Välja küll ei paista,et midagi soperdatud oleks,valesid juppe kasutatud vöi nii.Vaatan mis homne päev toob,hea teada et sul kontaktid olemas,saab millalgi äkki kaupa teha.