Sai siis nüid jälle üle pika aja 'meerikamaal käidud. Globalistide sehkendamiste ja krt teab kelle salakaval plaan pani sõidud 3ks aastaks pausile nii, et oli huvitav, milliseks see riik muutunud on peale kõiki neid kovideid, blõmmindust ja muid liberaalväärtuslike hälvete massilist pealesurumist ning loomulikult ka paideni nimelise seniilse vanamehe valgesse majja kolimist.
Vahepeal oli ka muutunud see, et nüüd on isiklik oma mees meerikamaal olemas. Vähemalt mitmeks aastaks nii, et sai siis end vabandatud külla mineku sildiga.
Sai siis piletid soetatud kunagi jaanuaris ja võrreldes varasemaga olid hinnanumbrid $$$ järgu ülespool. Teiseks oli lendude vähesus võrreldes varasemaga. Kolmandaks on SAS otsustanud, et idarannikule sobib ka narrow body aeroplaaniga lennata (737-800). Noh lõppeks jäi sõelale Lufthansa koostöös Unitediga.
Sai valitud päevane lend, mis siis tähendas üsna õhtust laekumist mikimaale, eriti kui need olid just suutnud oma kellad suisele ajale ära keerata.
Õhtu enne lendu sai tehtud check in ja miskipärast minu piletile jäi veebis märge, et pean suhtlema kodanikega lennujaamas.
Tallinnas pardakaarte saades miskit teemat polnud v.a. kovidi paber ja esta presenteerimine ning sealne turvakontroll on jätkuvalt kas liiga tundlikuks häälestatud või on tegemist seltskonnaga, kes hirmsasti otsivad füüsilist kontakti. Igatahes pinises see krdi värav nii mul kui naisel korduvalt. Lõppeks tehti mulle ka lõhkeainete test. No ei suudetud midagi inkrimineerida nind sai Frankfurti suunduvat lennumasinat oodatud.
Lõppeks Frankfurdis sai edasi Z väravate poole kulgetud kui üks miki küsitles, et kas Unitedi lennule. Just sinna jah, ning suunati eraldi koridori kus ootas mitmeid kodanikke, kes siis uuesti igast asju pärisid ja pabereid s.h. kovidi asja uurisid (tegelt, iga kord kui mikide lennufirmaga sinna minna on mingi tingel tangel juures võrreldes EU firmadega). Siis öeldi mulle, et lähete turvakontrolli, võtke oma kandam kaasa. No järgnesin siis mingite ajutiste seintega piiratud alale kus siis kontrolliti veelkord lõhkeainete manageerimist ja jalanõusid ning kotti samuti. Lõppeks ütles üks tubli kodanik, et kui järgmine kord näed piletil jälle SSSS nimelist märget siis kohtume jälle. Sedasi oligi, minu piletil oli aga naise piletil see märge puudus

Mikimaal ehk Washington DCs sai jalg maha ca 9PM ning seejärel tavapärane nokia ussimäng enne kui passikontrollini jõuda. Nagu tavaline siis inimesi palju aga ametnikke vähe ja seega venib asi nagu kaameli tatt. Tubli tund plussiga läks enne ametnikuni jõudmist. Kuna miki kodanikud ja muu rahvas olid eraldatud aga viimases lõpus jooksid järjekorrad paralleelselt sai ka vene keelt kuuldud. Mingid tunguusid (ei tea kuidas see üldnimetus tekkis järsku) pläägutasid vene keeles mikide järjekorras endal silmad nagu mongoolidel.
No passikas läbitud, kohvrid käes oli järg leida nn metroo linna. Seekord autot ei võtnud lennukast sest paar kolm päeva mikide päälinnas ei teinud seda aparaati ka väga vajalikuks. 2022 sügisest on siis võimalik metrooga linna saada, alguses on maapealne ja lõpuks ronib ka maa alla. No aeg juba hiline ka jõuad sinna piletilunastamise masinateni ja mitte s.ttagi aru ei saa, mitu raha ja mis nuppe tallata. Miski palgaline aktivist oli seal ka olemas, kes alguses pläägutas midagi pikalt oma hõimurahvaga. Siis püüdis ühele iga kurvi ja kivi ära rääkida kuidas Bostonisse saada ning kui ma lõppeks talle pihta sain siis kukkus jutustama, et tehke kähku, kohe läheb viimane rong. No 2 piletit läks miski 16 rutsi maksma ning eskalaatoriga üles rongi passima, mis nii mõne minuti pärast saabuski. Rongis passin peatuste nimesid ning avastan, et see rong ei kavatse kaugeltki sinna minna kuhu vaja. Tema paneb töölepingu seisma oluliselt varem, õnneks sai siis kogu plaan üle vaadatud ning ainult halli liini asemel on edasi võimalik ka oranži liiniga kulgeda. No rongi vahetus tehtud sai ka vajaliku peatuseni sõidetud, kuhu siis oma mees vastu oli tulnud. Üsna nõmedalt külm hilisõhtu oli seal DCs aga ca kilomeeter sai jalutatud kuni apartement vastu jõudis. Logan Circle piirkonnas.
To be continued ...