Cadillac fleetwood 1993-1996
Cadillac fleetwood 1993-1996
Kui keegi omab heas korras 1993–1996 Cadillac Fleetwoodi, siis ma olen selle valmis ära ostma, müümine on nõutav.
Luban, et talvel sõitma ei hakka ja kannan auto eest hingega hoolt.
E-post: oldermann@gmail.com
tel: 50 92 717
Luban, et talvel sõitma ei hakka ja kannan auto eest hingega hoolt.
E-post: oldermann@gmail.com
tel: 50 92 717
We will uphold the traditions of the south
Re: Cadillac fleetwood 1993-1996
Tundub et "Mission Impossible" kuid alati võid Virkolt üle küsida:
https://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=49922" onclick="window.open(this.href);return false;
Tavalisi sedaane minu teada Eestis endiselt ainult 5tk.
https://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=49922" onclick="window.open(this.href);return false;
GARAAZITEHNIKA; AUTOKEEMIA; ÕLID JA MÄÄRDEAINED. kui huvi, siis küsi tel. 5117161
Uurisin maad, sest vahel seisab kellegil auto, mida ta väga ei vaja enam ja müüa ka otseselt ei viitsi.hunt54 wrote:Tundub et "Mission Impossible" kuid alati võid Virkolt üle küsida:
https://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=49922" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Virkoga on sillapea olemas, käidud ja vaadatud, aga see pole enam hetkel müügis, kuigi loodan, et olukord normaliseerub ikkagi.
Fleeti reeglina kellelgi ei "seisa" :D
Ja muidugi, meil neid väga vähe kah.
Pead mikimaale pilgu pöörama.
Ja muidugi, meil neid väga vähe kah.
Pead mikimaale pilgu pöörama.
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Vahest on lihtalt mõni auto mõnel inimsel liiga kaua olnud, aga samas müüa ka otseselt ei viitsi, sellepärast uurisin, kusagil need 4+1 autot ju on, mida kunagi kusagil näha ei ole.
USA'st toomine ei ole vaimselt minu jaoks vastuvõetav, siis juba rootsi ja soome , hoian muidugi ka seal silma peal jah. Küll siis saab ühelpäeval
USA'st toomine ei ole vaimselt minu jaoks vastuvõetav, siis juba rootsi ja soome , hoian muidugi ka seal silma peal jah. Küll siis saab ühelpäeval

Soome ja Rootsi turuseis samuti suht hapu. Soomes 0 ja Rootsis 1 ning seegi 13000 eur.
Eks pead ikka meist kellelegi pakkumise tegema :D
Virko, karupuhh, minu 2tk ja minu vana kuldne mis sai uue omaniku.
Eks pead ikka meist kellelegi pakkumise tegema :D
Virko, karupuhh, minu 2tk ja minu vana kuldne mis sai uue omaniku.
GARAAZITEHNIKA; AUTOKEEMIA; ÕLID JA MÄÄRDEAINED. kui huvi, siis küsi tel. 5117161
Eks see kõik kuidagi nii peab minema jah, et see tuleb minu juurte siit samast, suurim lootus on ikkagi Virko omal, aga mul oli siis Pontiac veel müümata, edaspidine pidi suve jooksul ehk selguma.
Kiiret mul õnneks pole, võin oodata rahus. Wau, miks sul neid 2 tk on?
Kiiret mul õnneks pole, võin oodata rahus. Wau, miks sul neid 2 tk on?
minu vana beez/pruun on ikka veel liikvel?
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
See beez/pruun ei liigu juba ammu. Sai põdraga kokku ja nüüd on doonoriks. Sellelt läks ka mootor kuldse pealening peale seda leidis kuldne endale uue omaniku.
Eks see beez/pruun tuleb ükskord valge müümisel kaasa anda sest ega juppe niisama lihtsalt ei leia.
Ah jaa, et miks 2 on? Vastus lihtne: kui neid on 3 ja ühe maha müüd jääb 2 alles :D
Mõni kogub marke, mõni kogub märke aga minul on rauast mänguasjad :D
Eks see beez/pruun tuleb ükskord valge müümisel kaasa anda sest ega juppe niisama lihtsalt ei leia.
Ah jaa, et miks 2 on? Vastus lihtne: kui neid on 3 ja ühe maha müüd jääb 2 alles :D
Õilis huvi, usun, et sellele on ikkagi lihtsam asju leida, kui 57 pontiacile, 94 park avenule polnud kunagi midagi raske leida.hunt54 wrote:See beez/pruun ei liigu juba ammu. Sai põdraga kokku ja nüüd on doonoriks. Sellelt läks ka mootor kuldse pealening peale seda leidis kuldne endale uue omaniku.
https://www.osta.ee/1993a-cadillac-flee ... 34216.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Üks 6-st Eestis olevast fleetwoodi limust saadaval. Andke kuuma
Üks 6-st Eestis olevast fleetwoodi limust saadaval. Andke kuuma
https://soov.ee/25190049-cadillac-fleet ... tails.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Eks vast selle teema võib ka lõppenuks lugeda.
Oldermann sai omale ihaldatud Fleetwoodi ja mina sain enda valge ning doonori samuti müüdud.
Nüüd jätkame escaladega
Oldermann sai omale ihaldatud Fleetwoodi ja mina sain enda valge ning doonori samuti müüdud.
Nüüd jätkame escaladega

Sedasi loksus kõik tõesti lõpuks paika, kevadel teen digitõmmise ka siia.
ca 350 km jõudsin siiski veel sõita enne talve ja lihtsalt majesteetlik.
ca 350 km jõudsin siiski veel sõita enne talve ja lihtsalt majesteetlik.