Otsin keskluku pulti
Otsin keskluku pulti
Tere foorumirahvas. otsiks sellist "keskluku" pulti millega saaks avada ka tagapagasnikut. Autoks 91a Cadillac Brougham. Kas teab keegi kus vaadata otsida tellida?
Re: Otsin keskluku pulti
praegu sul puldil pagassi nuppu pole?
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).
Praegu selline pult, ja päris täpselt ei tea mis need kaks nupu veel teevad. Tahaks ka panna selliselt ei saaks näiteks parktuled põlema panna puldist. Mis selleks teha tuleks...https://photos.app.goo.gl/HkQS3RKtfF25aiGKA" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
ai, see pole originaalpult. Paistab olema nagu mingi aftermarket signa oma.
Originaal peaks olema selline:

Originaal peaks olema selline:

ahahh, arvasingi et see mul pole päris õige asi
puldiga keslukk oli tegelikult lisavarustus, standard oli võtmega uste avamine (üks pööre, juhiuks; teine pööre, kõik teised uksed). Aga mina pole veel näinud ilma puldita Caddyt 
Seega kui sulle on juhtunud ka ilma puldita versioon, siis puudu on vaid puldi moodul kuskil tagaistme seljatoe taga. Kõik muu on olemas, pane ainult pistik külge.
Iseasi, kuidas see õige moodul/plokk leida...

Seega kui sulle on juhtunud ka ilma puldita versioon, siis puudu on vaid puldi moodul kuskil tagaistme seljatoe taga. Kõik muu on olemas, pane ainult pistik külge.
mul võtit keerates kaks korda ei ava kõiki nelja ust. huvitav.
Aga sellele moodulile peaks siis ligi saama pagansikust või?ain wrote:puldiga keslukk oli tegelikult lisavarustus, standard oli võtmega uste avamine (üks pööre, juhiuks; teine pööre, kõik teised uksed). Aga mina pole veel näinud ilma puldita Caddyt
kui sul seal mingi aftermarket signa, siis võib igasugust jama juhtmendusega kokku keeratud olla.
Ei imestaks ka, kui originaalpult toimiks, kui ta olemas oleks.
´93...´96 Fleetwoodil oli ta valge karp taga mütsiriiulil kõlarite vahel, kus ta sinu omal on, ei tea.
Mingid moodulid justkui olid seljatoe taga, kisud polstri pagassis ära ja võiksid näha.
Ei imestaks ka, kui originaalpult toimiks, kui ta olemas oleks.
´93...´96 Fleetwoodil oli ta valge karp taga mütsiriiulil kõlarite vahel, kus ta sinu omal on, ei tea.
Mingid moodulid justkui olid seljatoe taga, kisud polstri pagassis ära ja võiksid näha.