Cadillac Club Estonia

* KKK    * Otsi

* Logi sisse   * Registreeru

Tänane kuupäev 28 Mär 2024, 23:22

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]




Tee uus teema Vasta teemale  [ 38 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Värvimistööd
PostitusPostitatud: 27 Juun 2014, 11:53 
Eemal
huviline

Liitunud: 02 Mai 2008, 16:40
Postitusi: 76
Asukoht: Finland
Siin väike stiilinäide härra Koitla raami värvimisest


Manused:
Faili kommentaar: merelaine
IMG_2091.jpg
IMG_2091.jpg [ 54.21 KB | Vaadatud 20592 korda ]
Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Värvimistööd
PostitusPostitatud: 20 Sept 2014, 21:50 
Eemal
huviline

Liitunud: 02 Mai 2008, 16:40
Postitusi: 76
Asukoht: Finland
Kahjuks mu õudustesaaga sai ka jätku foorumitest tuntud Motoristi pärisnimega Üllar Luht poolt.
Kui lõpuks selle pooletoobise Taavi Koitla käest oli auto kätte saadud siis sai kokku lepitud Motoristiga osalist töö jätkamist. Ehk siis osad jupid mis vajasid keevitamis(ukse-ja tiivanurgad), värvist puhastamist(luugid,fenderid) ja kruntimist. Kuna enda lollusest sai raha liiga vara ära makstud siis ootasin nende juppide valmimist nagu jumalaõnnistust üle poole aasta(pädevad automaalrid oleks terve auto selle ajaga valmis teinud). See selleks nüüd siis natuke lähemalt tööde käigust ja töömentaliteedist eelnimetatud härrasmehe poolt.
Esialgse kokkuleppe põhjal pidi Üllar lõpetama Taavi poolt pooleli jäänud eeltööd ja auto kokku panema(uksed, luugid tiivad jne. et auto oleks täelikult valmis värvimistöödesse minekuks. Siis tekkis mingitel põhjustel probleem, et Üllar ei saa autot enda töökojas enam hoida ja see tuleb sealt ära viia, selleks ajaks olid keevitatud uksed ja tiivad ja need ka musta krundi alla, ülejäänud(8detaili) olid tegemata ja ka sellest tulenevalt auto külge panemata, samuti olid kaduma läinud tiibade kinnitused (seda ei oska arvata kunas ja kelle käes need ära kadusid). Ega mul muud üle ei jäänudki kui kibekiirelt auto sealt minema toimetada, et vältida auto väljas hoiustamist. Sõber viis ta enda garaazi alla. Kuna ilmnes lisatöid luukide kallal sai tehtud veel lisasumma eest ka neile uus kokkulepe alates puhastamisest kruntimiseni.
möödus hulk aega ja Motorist teatas, et ülejäänud jupid on valmis, saatsin siis sõbrapoisi bussiga neile järgi ja käes nad olidki.
Nüüd siis pointi juurde. Lasin sõbral asjadest pilte teha, et vaadata mis seal tehtud oli ja selgus selline värk. Kapott ja pagasnik oli puhastatud(tõenäoliselt liivapritsiga) ja servad olematud ja tagaluugiäär auklik ja ussitanud. Minule jääb siiani täiesti vastuvõtmatult arusaamatuks kuidas autokeretööde tekija puhastab luugid ära ja tõmbab tuimalt mustakrundi peale arvestamata mis seisus detailid on. Mulle mitte vähimatki piiksu ei tulnud tööde käigust, mitte mingeid pilte ega töövõtete selgitusi, ainus kõne oli et nüüd on valmis. MISASI SEE VALMIS ON? see et täiesti mädaks ussitanud tagaluuk ära krunditud ja selle eest hunnik raha küsitud. Mitte üks ajuraas ei pannud teda mõtlema selle peale, et puhastamiskäigus selgus, et värvi all plekki pole, võiks mulle helistada ja öelda sellist asja.Näiteks niimoodi: Hallo...kuule Harri ma siin sain su luukidelt vana värvi kätte aga seis on suht paha - läbi ussitanud kõik....mis ma nende asjadega edasi teen, et kas viskan minema või üritab keevitama hakata või ei tee rohkem midagi. Ühesõnaga tegi täielikku kilplase tööd mida mina pean sponsoreerima, kuna rahad said ette ära makstud siis olen neist ilma.
Kuna auto kokkupaneku tööd jäid pooleli(mille eest ka makstud) vastas ta mulle nii:
TSITEERIN : kokkupanemata jäi auto muideks sinu enda tõttu, sa ei suutnud mulle ju vajalikke polte ja kronsteine tuua. Niiet ära seda tule rääkima. Mina tegin selle ära mida lubasin ma pole lubanud sulle luukide restaureerimist.
Minu arvamus sellele on: Mis vahet sellel on kes on süüdi ja kes ei ole süüdi, kui tööd ei ole tehtud siis selle eest ei saa tasu võtta. Selline tore mõtteviis, et kuna tema ei saanud seda kokku panna aga raha peab ikka minult selle eest küsima.
Üllari poolt lubatud pildimaterjal jäi ka tulemata. Olen täielikus teadmatuses siiamaani mis ta seal tegi(mismoodi ja millega värvi puhastas milline peale puhastamist välja nägi, milline epokrunt tuli jne jne jne..)
Töö kvaliteedist niipalju et see krunt igalt poolt mullitab kobrutab ja ei ärata mingit usaldust. Kuna nüüd üks keevitaja võttis need teha, siis tuleb niikuinii kõik see krunt maha võtta pealt, et saaks uusi plekke külge keevitada ja need asjad koda teha.
Kokkuvõtteks: Palju aega ja närvi ja raha on läinud tühja, see töö tuleb uuesti teha.


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Värvimistööd
PostitusPostitatud: 22 Sept 2014, 10:05 
Eemal
sõnatu

Liitunud: 22 Sept 2014, 10:01
Postitusi: 6
Kohe saab vastuse enne kui siin läbuks läheb.


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Värvimistööd
PostitusPostitatud: 22 Sept 2014, 11:26 
Eemal
sõnatu

Liitunud: 22 Sept 2014, 10:01
Postitusi: 6
Jutt siis selline.

Harriga tutvusin esimest korda kui Taavi tõi mulle tema Cadillaci kere mis oli kuldset värvi ja palus aidata organiseerida nii liivaprits kui transport kui ka peale pritsi tekkivate aukude keevistööd.
Pritsi organiseerisin. tehtud.
Kolm neli kriitilist auku ja nende hind Harrile sobis. kuu möödudes tehtud. Kokku lepitud summast jättis Harri sujuvalt viimased 50 euri maksmata. ( hea küll elame üle, küll mõnel üritusel oleks nööbist kinni võtnud)
Kere jäi jalgu ja lasin taavi juurde viia. Viidi, aitasin ka valmis tehtud galvaniseeritud raamile tõsta koos oma klubi poistega.
Mõni aeg hiljem nägin Taavit ja siis hakkas juba kooruma, Harri olevat nüüd hiljem avastanud et temal vaja raami värvida galvaanika peale. Kere oli juba ju raamil. Kes teab kui kitsas ja väike Taavi tööruum oli siis see saab aru küll kui n... töö see sai olema. Üldse ei imesta et siit sealt tal näpust läks.
SIIS tiksus aega ligi aasta mööda ja Mart ütles et mingi ilge nutulaul on CCE foorumis üleval selle auto ja Taavi pärast. Lugesin läbi ja leidsin et kuna osapooled ei saa hakkama üksteisega suhtlemisel siis lahendan selle jama ära niiet kumbki pool ei saa vastu nina.

Suhtlesin Harriga ja organiseerisin asja nii et Taavi tõi mulle veerava tühja kereosa ukse taha.
Jupid olid tal kuskil mujal ja neeid sain ma alles 1 kuu möödudes.
Harri jõudis varem minu juures käia ja leppisme kokku väga KONKREETSETES asjades.
Punktide kaupa.
nr 1. Kerel peale kuldse värvi eemaldamist oli tekkinud veel lisaauke mis olid peidus olnud värvi ja pahtli all( nende kohtade korrastamine: välja lõikamine, tüki serv servaga meetodil kinni keevitamine ja kohtade epo plus raamivvärviga katmine. Tehtud!
nr2. Uste ja plekkide kere külge paigaldus ja vahede rihtimine ning nö kere koostamine. ( kuna ma sellel hetkel uksi ja luuke polnud näinud siis seisukord teadmata) Lubain ette ajada ja paika panna. KUNA Harri ei suutnud tuua 4 kuu jooksul mulle korduvalt küsitud paigaldus polte ja vaheseibe ning muid asju mis pidi koostaja käes olema( kuid teda ei saa kätte sest ta on rootsist tööl, nagu Harri ütles) siis ei saanud ma rohkemat teha kui ainult uksed joonte järgi sirgu ajada( sellest on mul pildid olemas ja ka Harrile saadetud)
NB. Kui minuni jõudsid uksed siis selgus et ka neil on peale vana värvi puhastust all nurkades mäda sees ja need vajavad ekstra lisatööd, teavitasin sellest Harrit( ega ta õnnelik polnud) Kuna tegu oli lisatööga mia varem kokku polnud lepitud, siis küsisin ka lisahinna. Esialgu tundus et kõik sobib Harrlile. Hiljem aga mis selgus oli see et Harri oli peale minu lisaküsimist käinud juba mõnele ringkonna sisesele kodanikule minust kellamas kui JUUDIST. Ehk siis olla öelnud , Harri sõnad: Mina sinna Juudi garaazi enam ühetgi autot ei vii! Ma ei leia et ma olen JUUT kui ma küsin ekstrasse läinud töö eest ka tasu, see ei olnud meie kokkulepetes algselt sees( 4 ukse puhul sai tehtud käsitsi 7 nurga sisse ja välja mis ei ole üldse mitte mingi väike töö)
Nr3. Enne kui minu kõrvu jõudsid jutud minu juudisoost, jõudsid ka minuni siis need õnnetud 8 tükki ehk Pagasink, Kapott, Nina tükid ja midagi veel peenikest. Tuletan siinkohal meelde et ma korduvalt küsisin Harrilt polte kere koostamiseks, mida lubati mulle saata juhul kui selle kere lahtivõtja kätte saab. Mida ei tulnud olid poldid. KUNA polte ei tulnud siis ootasin ja tegin muud tööd. NB kuna minul on rendipind siis ühe kere niisama seismine hoiab kalli raha eest ruutmeetrei kinni ja lõpuks sai ka mul villand saatsin selle töö mis valmis oli ära Väimelasse ehk siis järgi tuli Sander ja viis ära. EI OLE mõtet hoida kere mis hoiab ruumi kinni ilma et mul oleks lootust õigeid asju saada.
Sellel päeval kui minuni jõudsid need kapott pagasnik ja muud tükid selgus ka tõsiasi et KÕIK need viimased tükid olid veel töötlemata ja auto külge ei oleks saanud panna( vana värvi paksud kihid ja pindmist roostet hulgim. Ma teavitasin kohe Harrit ja tutvustasin talle olukorda, tema küsis minult vastu et kas algse summa sees polnudki kokku lepitud et ma talle need asjad ka ära teen( st et luukide puhastus ja värvimine). Mina polnud midagi lubanud ja seega ütlesin et kui soovid et ma nad ära puhastan ja epo ning raami värvi alla lasen siis teen ära aga see maksab lisaraha, mille peale esimene hetk ei tulnudki vastust( raudselt mind tõuarestati jälle sinna iisraeli suunda) Kui ma oma vastuse sain siis sai kokku lepitud et ma puhastan luugid ja peenikeste tükkide roostekohad ning värvin asjad Epo ja Raamivärvi alla. Tuletan meelde et sellel hetkel oli kere veel minu juures ja ootasin polte. Kuna lõpuks jäi kere ette ja tuli teine töö ( see siin http://usaraud.ee/?id=15_47_48_2039) siis sai kere minema saadetud, selleks hetkeks oli ta minu juures ruumi raisanud juba 4 kuud ilma et ma saaksin peale uste ka kere koostada ( see on sinu enda viga Harri et sa asju ei suuda ajada) .
NB mina ei ole lubanud et ma hakkan luuke lahti puurima, vahelt roostet puhastama ja luuke nö high end restaureerima, mina lubasin vaid asjad vanast värvist puhastada ja üle värvida, st et tagaluuk ja kapott ning nina tükid ja mõned peenemad asjad.

Siis tuli vahele selle aasta Old Iron Weekender kuna ma seal natuke toimetasin asju ajada ja olin ise ka kohal siis loomulikult saime kokku ka Harriga( mulle juba eelnevalt oli teada et ma olla ilma eesnahata rahvuse soost tema meelest) Ega ma talle ütlema ei läinud et väga tore minust nii arvata. Hoidsin omale. Harri aga oli selline tore mees kes jõi ennast silmini ja mälukaotuseni täis ning härjaks ja võttis nõuks tulla filmiõhtu ajal meie seltskonda omi seisukohti avaldama. Kuna ta oli silmini täis siis esimene hetk ma ei pööranud tema üldisele kuningaks olemisele tähelepanu. Samas sai kohe ka selgeks et ta tuli tüli norima, hakkas norima alguses Mardiga ning siis sujuvalt ka minuga. Mees solvas mind päris tõsiselt ja minu veel tolereeriv suhtumine muutus selle hetkega. Kuna ma eeldasin et pole viisakas endast poole väiksemale kesta peale anda siis saatsime ta kuidagist minema ja ei pööranud talle enam tähelepanu.
Järgmnisel päeval kui mina tegin veel Tartus üritusele meeneid ja olin eemal siis juhtus sama jama, Harri jõi ennast silmini täis ja ässitas mingid teised põhja suuna CCE vennad ka Mardi vastu ülesse mis päädis sellega et kõige pealt käis Harri Mardiga sõimlemas ja solvamas ning siis tuli mingi moodsama Cadillaci omanik( selline väike, tüse ja lollaka nokamütsiga, sry ma ei tunne isikut, nägin isegi seda isikut ja tüli lõppu kui tulin meenetega) veel rohkem Mardiga tüli norima. Ära lahutasid ja Harri ning selle teise isiku saatsid minema FTC poisid kes olid kohal. Tänud!

Peale selliste asjade kulgu sai mulle kohe selgeks et ma rohkem ei taha tegemist teha Harri ja tema seltskonnaga. Teen talle selle töö ära mida ma lubasin ja mitte grammigi rohkem. NIIMOODI ei suhtuta.

MINU viga oli et aega läks. Ma tegin ära luukide täis puhastuse ja peenemate juppide roostekohtade puhastuse. BTW herra Ville võib kinnitada et asjad said puhastatud nurklihvija ja traatharjaga ning said selga niii epo kui ka musta raamika. Ville sattus just läbi astuma kui ma tükkidega tegelsin.
Antud luugid olid paksu värvikihi all ja värvide all oli ka pahtel mis oli kunagi ammu tõmmatud haljale, hoidis ilusti oma kuju ja mulle ning auke polnud. Seega ei näinud ma enne kui harjaga üle käisin et nii palju auke tuleb järgi. Luugid olid servadest padumädad. Kuna me olime kokku leppinud vaid puhastuses ja värvimises siis tegin oma osa ära ja jätsin asjad järgitulijat ootama.

Vot mina ei soovi edasist tööd teha isikule kes tuleb mind solvama ja sõimama. Kui Harri oleks olnud positiivne tore vanaauto huviline kes saab aru et töökäigus tekib asju mida ei näe ette ja mis juhtub pea aegu kõigi vanade autode juures siis oleks suhtumine teine. Ei ole nii et kui ma lepin sinuga ühe töö kokku siis sina kujutad ette et ma sulle teen selle ühe hinna eest 5 erinevat tööd kuigi konkreetselt lepiti kokku vaid 1 s töös. Ja kui sa seda ei saa siis hakkad jonnima ning jalgu trampima ning teisi solvama.

Ma võtsin vaevaks seda Kere äratoomise konflikti lahendada vaid tänu sellele et asi laheneks ja auto omanike ning töömeeste vahele ei jääks mingit jama õhku et asi saaks lahenduse ja saaksid edasi minna. Mulle kui tulisele vanaauto huvilisele on väga oluline et meie hulgas säiliks vanatehnika ehitamise vaimustus.

Sulle Harri ütlen ma et klient kuningas või sa olla selle hetkeni kuni sa käitud kuninglikult ja oma kuninglike soovide eest tasud kuninglikult. Igal teisel versioonil ( nagu sa mind poolenahaliseks sõimasid) saab heasoovlikus sinu soovide ja sinu auto asjade tegemise vastu otsa. Ma tõesti lootsin sinust rohkemat. Võta ennast käsile ja muuda oma suhtumisi.

Harri teistsuguse käitumise puhul oleks olnud mul täitsa sügav huvi need luugid restaureerida ja teha kõik uued servad ja muud jutud( rõhutan luugid olid ikka värvi all padumädad kohtadest kuhu raami taha ei näe vaadata) Mul on tegelikult piltmaterjal kogu protsessist olemas täies mahus ja seda oma sõnade kaitseks. Kuid piltide saatmiseni veel ei jõudnud sest Harri hakkas ennem mind meie oma vahelises vestluses facebuukis nii rängalt solvama et ma loobusin edasisest suhtlemisest , eks ta vist blokeeris ka ära sest ta ei soovinud midagi kuulata ja vahutas omaette edasi nagu pime härg. NB Harri , ma puht viisakusest hetkel sinu tekse FB keskkonnast siia ei pane, kuigi see näitaks sinu isikut hästi.

Igal asjal on oma põhjus ja tagajärg.
Mulle meeldivad väljakutsed ja nende elluviimine( hea meelega oleks seda tööd edasi teinud aga kui saad sõimata ja töö tasustamise kohta hakatakse sind Juudiks sõimama siis MILLEKS?)
Väljakutsed on leida siit. https://www.facebook.com/MotoristiKlubi kellel see molovihhik on.

Poolikutest neliveolistest kuni roostevaba summuti ja võõraste mootorite võõrale raamile ehituseni ning ka pooleks murdunud harulduste elule kõpitsemine. Plus hulgim muid põnevaid nokitsemisi.

Lubatud asjad said tehtud( need mida ma välja lubasin, st et me leppisime konkreetselt kokku) , sõimata sain, näopeksu inernetis saab ka veel. Tundub kohati et enamikule eestlastele ei saa mitte kunagi meele järgi olla ja paljudele ei tohigi tööd teha. Ütlen ausalt et viimase kümne aasta sees on ca 150 auto tööde juures saanud selgeks et 10st kliendist on 1 selline kellega ei peaks tegema koostööd mitte mingil juhul.

See oli minu seletus ja enam peenemaks ei soovi minna sest ma usun et ka cce pole koht kus tüli arendada erinevate inimeste vahel. Kuid kel on soovi ega ma keelata ei saa ju.

Üllar.

BTW: Mõni isik ( mitte ma veel) sai aru et pole mõtet teha kunstkäsitööd isikutele kes seda tahavad osta hiina liinitöölise hinnaga, teeb moodsamaid autosid ja elab paremini kui teile vanaauto huvilistele suht kopika eeest autosid tehes. Temal sai motivatsioon otsa, mul veel pole.

Ma ei ootagi minu sesiukohtade ja mõtete lahkamist ja läbu. Ma teen omi asju edasi olenemata kui palju üritatakse pori näkku loopida. Esimest vanaautot tegin omale kui olin 16 ja mitmeid tehtud põhitöökoha kõrvalt ning viimased 10 aastat põhitööna, seega enam pole vahet kes pori näkku üritab loopida. Nähtud kõiki karvaseid ja sulelisi.

Tänan tähelepanu eest.


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Värvimistööd
PostitusPostitatud: 22 Sept 2014, 12:33 
Eemal
ravi puudub
Kasutaja avatar

Liitunud: 06 Dets 2006, 19:54
Postitusi: 1992
Asukoht: Tallinn
Skype Kasutaja: devildeville
Igasuguse ajudejebanuitamise vältimiseks soovitan edaspidi asjahuvilistel kõik jutud ja numbrid kirja panna, soovitavalt koos ohtra pildimaterjaliga.

_________________
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Värvimistööd
PostitusPostitatud: 22 Sept 2014, 13:27 
Eemal
sõnatu

Liitunud: 22 Sept 2014, 10:01
Postitusi: 6
No arvestades sinu suhtumist "plekudesse" siis eeldan et sul soov ohtralt aadrit lasta.
Edu !


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Värvimistööd
PostitusPostitatud: 22 Sept 2014, 13:33 
Eemal
ravi puudub
Kasutaja avatar

Liitunud: 06 Dets 2006, 19:54
Postitusi: 1992
Asukoht: Tallinn
Skype Kasutaja: devildeville
Motorist kirjutas:
No arvestades sinu suhtumist "plekudesse" siis eeldan et sul soov ohtralt aadrit lasta.
Edu !


Ei saanud nüüd kohe üldse aru. Milles avaldub minu suhtumine "plekudesse" või soov aadrit lasta, kui soovitan inimestel tööde tellimise hetkel fikseerida kirjalikult, kes mida teeb kuipalju eest ja kogu protsessi käik fikseerida päevapiltidena?

_________________
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Värvimistööd
PostitusPostitatud: 22 Sept 2014, 14:51 
Eemal
ravi puudub
Kasutaja avatar

Liitunud: 01 Nov 2005, 21:11
Postitusi: 5492
Asukoht: Tallinn
Skype Kasutaja: eldorado67
istuge maha (kainelt) ja arutage asi rahulikult läbi. Kui vaja võib keegi sõltumatu kodanik vahekohtunikuna veel kõrval olla (näeb mõlema mätast eemalt ja selgema pilguga ehk).
Karjumisega ei saavuta eriti midagi.
Kui see ei aita, siis noored mehed, käed-jalad terved, kakelge :duh

_________________
„siin on tegemist jällegi ühe toreda riigireetmisega“ (Bretschneider).


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Värvimistööd
PostitusPostitatud: 22 Sept 2014, 17:55 
Eemal
huviline

Liitunud: 02 Mai 2008, 16:40
Postitusi: 76
Asukoht: Finland
Eks seda oli teada et Motorist ennast puhtaks pesema hakkab ja mind süüliseks tembeldab. Kui härra nii meeletult "solvunud" minu peale siis oleks ju võinud töö ära lõpetada mitte pornot tegema hakata.
Seda pikka ja igavat Motoristi memuaari ma pikalt kommenteerima ei hakka, kuna olen enda seisukoha väljendanud ja faktid jäävad ikka samaks. Paar punkti mis nagu laushäris ülejäänu oli selline poliituku laadne ümmargune jutt.
Üks lausvale mis kohe silma hakkas see et sulle võlgu jäänud olen....See 50 euri kandsin sulle arvele ja see on ikka väga alatu laim selles süüdistada. Ma pole mitte kunagi mitte ühegi töö ega asja eest oma elu jooksul võlgu jäänud.
Facebooki kohta - siis otseloomulikult kustutasin su sõbralistist ära, kuna facebooki kasutavad väga paljud inimesed, siis mul hakkaks häbi omada endal sellist sõpra nagu Mtorist
Mina enda väljaütlemisi ei pelga ja võin ka seda siin avalikult teha Kinrjutasin niimoodi: Krt sul mees pole ikka kupli all kõik korras tehke selle Taavi Koitlaga koos üks debiilikute autovärvimistöökoda !
Selle Motoristi eest on mind korduvalt hoiatatud et tegemist ei teeks, aga kuna esialgsed põhjapleki ja tulemüüri keevitused olid hästi tehtud siis lootsin ka et see jätkub nii....aga võta näpust

Minu eelmise postituse sisu jääb ikka samaks:
toonitan siis veelkord - pole mitte mingit vahet kelle süü tõttu auto kokkupanemata jäi. Mittetehtud töö eest ei saa raha küsida(tegelt tal polnudki seda plaanis lõpuni kokku panna kuna kihutas auto minema ja detailid kuid hiljem järgi) Ehk siis veel lihtsamalt öeldes: see töö jäi ära.

Ja teine fakt mis oli, jään samuti surmani endale kindlaks: Kui värvi maha võttes selgus et plekk oli mäda, auklik jne... Igal juhul mulle sellest teatama, sest hetkel oli see kruntimine minu jaoks täiesti tühi töö, kuna nüüd peab neid lõikama keevitama ja tegema hakkama ja see krunt tuleb sealt enne seda eemaldada. Hetkel siis täiesti tühja makstud raha
ja kolmas fakt töö samuti nagu eelnevalt mainitud töö kvaliteet kruntimises on väga kehva, tundub nagu oleks täiesti pimesilmi ja umbes lastud varvi - kõik jookseb ja mullitab.



Sa Motorist võid siia tuhat kirja ka kirjutada aga see ei muuda neid fakte mitte grammigi. Isegi lasteaia laps saaks aru et asi logiseb.
Eks igaüks oskab postitusest välja lugeda selle sõnumit.


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Värvimistööd
PostitusPostitatud: 22 Sept 2014, 18:02 
Eemal
huviline

Liitunud: 02 Mai 2008, 16:40
Postitusi: 76
Asukoht: Finland
Kakelda ei tahaks väga, tundub liiga lihtne. :)

Kuna omavahel inimestega rääkides siit ja sealt on tulnud palju kobinat selle Motoristi tehtud tööde kohta aga siiani pole seda keegi avalikustanud, kuna nüüd ise ohvriks langesin siis lasen teistel ka teada mismoodi tööd kulgesid.
Postituse teema ei ole selles, et tahaks Üllariga asju selgeks rääkida,(seda ma teeks omavahel) vaid informeerida ja teavitada inimesi.


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Värvimistööd
PostitusPostitatud: 24 Sept 2014, 11:43 
Eemal
sõnatu

Liitunud: 22 Sept 2014, 10:01
Postitusi: 6
Kas sulle tehti kerel olevad augud ja ustel olevad paigad kehvasti? EI tehtud ja sellega olid sa rahul.

Kas uste vahed jäid sirgu ajamata? EI tegin ära

Kas ma ei teavitanud sind kohe varasematel probleemidel ja tegelesin aktuaalselt? Jah teavitasin ja tegime korda kõik.

Kas ma ei hoidnud 4-5 kuud sinu autot oma rendi pinnal tühja oodates sinu tegevusetuse tagajärjel?
jah ma hoidsin, oleksin võinud selle koha peal mõnda tasuvamat tööd teha, mida ma ka lõpuks tegin.

Kas ma lubasin sulle et ma restaureerin( puurin lahti, vahetan kohad jne) su luugid ja asjad? Ei lubanud, lubasin puhastada vanast värvist ja roostekirmest. Tehtud!

Kas minul oli kulusid sellel perioodil kui ma sinu autot hoidsin rendipinnal, senikaua kuni sina soomest ei suutnud kohale tulla ja neid polte kere koostamiseks kuskilt ära tuua? Jah minul maksab autole seisukoht raha( ca75 eur kuu), selle sinu maktud summa mille eest soovisid kere koostamist kulutas ära rendipinnal seismine ja see sai otsa kui sa molutasid 4 kuud ilma et ma oleksin sinult asju saanud et antud töö lõpule viia. Seega kui raha sai otsa siis pidi ka auto lahkuma. Lihtne ju?

Põhjus miks sinu tükkide ülihalvast seisukorrast sind ei teavitatud on lihtne: Sa suutsid ennem läbisaamise ära rikkuda oma käitumise ja jutuga minu kohta, seega tehti sulle vaid lubatud asjad ja edasine ongi see et sa pead otsima omale selle orja kes sulle teeb seda mahukat kunstkäsitööd tasuta nagu sulle meeldiks( et sa saaks oma explorerile veel vilkuvaid ja plinkivaid jurasid külge osta)

Rõhutan: sinu tööd tehti hoolega ja armastusega selle hetkeni kuni kuulsin kolmandatelt isikutelt et sa olla mind juudiks sõimanud. Minu kõrvu jõudis see peale seda kui me olime luugi puhastamisest rääkinud ja kokku leppinud puhastamise ja värvimise.

Miks ma tegin luugi antud värvide alla, sest ma olin lubanud ja haljast tükki ma ei jäta nurka selleks et seal peaks hakkama uut tööd tegema kui nad uuesti rooste kakuvad. Alati on võimalus et järgnev plekksepp vahetab kohad ära sul ja töödeldakse uue värvi alla need kohad mis on tehtud. Luukidel on peal tikkurila temacoat epokrunt( väga asjalik epo) ja temadur 20 mattmust veokiraamivärv( ajas väga vastupidav värvkate)

Lihtsalt sinuga ei soovinud enam mitte midagi edasist kokkuleppida peale sinu suhtumise teadasaamist ja sinu käitumist minuga.

Meil on eestis väga palju neid nö rikkaidvaeseid kes soovivad omada mingit metallist kunstiteost endale aru andmata et ühe vana luksusauto taastamine romust näituse autoks maksabki tänapäevase luksusauto hinna ja aega läheb tavaliselt käsitööna tehes ikka mõned aastad küll.
Loodataks et keegi teeb selle töö neile odavalt ära sest: Mis seal ikka nii väga teha on.

Mul käis hoovil üks eestis restaureeritud 66 fleetwood, mis omab musta numbrit eestis. Selle auto tellimine maksaks hetkel samast firmast 70K euri. Küsimus metallitöödele oli lihtne, mis see hinnanguliselt oleks võinud eraldi maksma minna, vastus oli: ca 15K euri. Niiet selle eest mida sina mulle maksid Harri ei oleks vaja üldse lärmata eriti kui sa veel mind juudiks nimetasid.

Kuid kuna sinu postitusest on aru saada et sind huvitab ainult TK ja ÜL le s...a keerata siis jah...

Mina ütlen siinkohal vaid niipalju, kes teeb sellel juhtub( viskab s...a venitkasse) kes ei tee midagi sellel ei juhtu ka mitte midagi.

Reaalsus on see: Kokkulepitud asjad said tehtud, kokkuleppimata osa ei tehtud sest ei soovi antud isikuga mitte mingit tegemist enam teha.

Harri, kui sa tahad kõike hästi odavalt saada siis peaksidki kohe alguses oma auto kuskile kapakohile kolkasse onu heino juurde viima ja talle elatusmiinimumi andma ning nõudma et ta sulle 3 aastat tööd teeks ja tutika auto üle annaks. Kui sa ise ei oska sellist tööd teha siis pole õige teise tööd hinnata kriteeriumil : ta on üks ilge juut ja sinna garaazi ma enam kunagi ei vii. Ning lisaks veel see sinu välja öeldu: tehke TK üks debiilikute garaaz.
Äkki peaksid viga oma suhtumisest otsima? Kui sa lähed iga asja peale nii närvi et hakkad teisi solvama siis ma küll ei tea kuidas sa nii vanaks oled suutnud elada.

Kannatlikust on teile inimestele vaja.

Õnneks on eestis ka peale rikasvaeste olemas ka normaalseid kliente kes saavad aru tehtud töö mahust, ettenäematutest asjaoludest ja lisakuludest ilma närvi minemata ja normaalselt suheldes.

Toredad inimesed käisid siis nö debiilikute garaazi kokku: https://www.flickr.com/photos/127292448 ... 553852549/" onclick="window.open(this.href);return false;


BTW: Harri kui sa omavahel tahad rääkida mida siis siin hädaldada? Sa ei suutnud FB keskkonnas asju ära rääkida. peamine ikkagi ju raha mille üle sa siin korduvalt nutad, et kokkupanemine tegemata jne. Sinult oodati asju 4 kuud. Sa ei toonud, raha seismise eest juurde sa ei oleks maksnud jne. Sa ei saa minult nõuda tööd mida ma ei saa teha kui sa molutad ja ei too mulle tööks vajalikke asju. Kui lihtne see on?????
Mul on päris selge ülevaade sinu makstud summast ja sulle tehtud tööde tundidest ja materjalist ja kogu mahust. Sa said täpselt nii palju tööd kui sa maksid! Nii lihtne see ongi.

Kas ma peaksin nüüd minema ka kuskile netiavarusse ja ssinust kirjutama et näe kui halb klient oli ja sind debiilikuks sõimama? kas ma peaksin? Ei pea sest kokkulepped olid, need said täidetud ja mul pole pretensioone vaatamata mu enda arvamusele sinust, see on mul isiklik.

Eks sinu esitatud faktid ongi täpselt selliselt esitatud et mulle keerata, nagu sa ka fb vestluses lubasid! Jõudu selle suhtumisega, loodan et sa oled ise piisavalt mees siis tulema ülbitsema minuga ilma oma sõprade taha pugemata nagu sa seda OLD ironil tegid.


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Värvimistööd
PostitusPostitatud: 24 Sept 2014, 14:37 
Eemal
huviline

Liitunud: 02 Mai 2008, 16:40
Postitusi: 76
Asukoht: Finland
Kas oligi kõik?? Ise tegid spetsiaalselt omale konto cce foorumisse paar päeva tagasi.
Lase ikka veel tulla, selle jaoks foorum ju ongi. Siin jutus ju lausa mitu asja veel ümber keeramata ja suht tõelähedased veel. Täitsa huvitav vaadata kuidas musta valgeks tehakse, pole ise nii ligidalt seda varem näinudki.
:devil :)


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Värvimistööd
PostitusPostitatud: 25 Sept 2014, 21:59 
Eemal
huviline

Liitunud: 02 Mai 2008, 16:40
Postitusi: 76
Asukoht: Finland
Tere taas, tegelt ei ole mingit soovi ega tahtmist enam sel teemal jahuda, kuna auto on juba uute tegijate kätes kes selle Motoristi pasa kõik on sunnitud ringi tegema, et saaks restaureerimist jätkata.
kuna eelmised postitused nii minu kui motoristi poolt olid ilma tõendusmaterjalideta võis jääda mõnele ehk mulje et siin jahutakse niisama ja et tegemist isikliku vihaga. See nii ei ole ja motoristi ma isiklikult ei tunne ja kogu see jama on seotod vaid sellega, et mees nimega Üllar Luht on teinud mulle väga suure karuteene oma lohaka ja vastutustundetu tööga.

Lisan siia paar pilti, tegu siis ustega mida Motorist on siin korduvalt rõhutanud. kokkulepe oli uksed korda teha(sisaldedes siis puhastamist, keevitamist ja lõpuks musta alla)

Pilte on veel sellest jamast ja need leiduvad fotoalbumist. http://fotoalbum.ee/photos/rarmhar/sets/1425883" onclick="window.open(this.href);return false;

Manus:
1234634_10152639274322631_3443788112022380891_n.jpg
1234634_10152639274322631_3443788112022380891_n.jpg [ 54.91 KB | Vaadatud 20411 korda ]

Manus:
10665856_10152639273742631_7902397934522856655_n.jpg
10665856_10152639273742631_7902397934522856655_n.jpg [ 45.47 KB | Vaadatud 20411 korda ]

Manus:
10428471_10152639273947631_2753819933407092864_n.jpg
10428471_10152639273947631_2753819933407092864_n.jpg [ 78.43 KB | Vaadatud 20411 korda ]


Mul kurb viha ja nördimus kõik korraga.....üritan teha ilusat cadillaci korda ja sellised soss-sepad lihtaslt lörtsivad ja sülitavad sellise ettevõtmise peale, kõige hullem veel see et ise on õigust täis.


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Värvimistööd
PostitusPostitatud: 25 Sept 2014, 22:20 
Eemal
huviline

Liitunud: 02 Mai 2008, 16:40
Postitusi: 76
Asukoht: Finland
Siin veel pilt kapoti ja fenderi kruntimisest.
Kui ennast pidada automaalriks siis võiks vähemalt krunti osata lasta. Kui juba niisuguse asjaga hakkama ei saada, millest me üldse räägime siin...
Manus:
10653838_10152639277082631_4554866216790858437_n.jpg
10653838_10152639277082631_4554866216790858437_n.jpg [ 42.4 KB | Vaadatud 20409 korda ]

Manus:
10670036_10152639273177631_672122774665660784_n.jpg
10670036_10152639273177631_672122774665660784_n.jpg [ 43.17 KB | Vaadatud 20409 korda ]


Üles
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Värvimistööd
PostitusPostitatud: 25 Sept 2014, 22:33 
Eemal
huviline

Liitunud: 02 Mai 2008, 16:40
Postitusi: 76
Asukoht: Finland
Kokkulepped on facebooki kirjakaustas mustvalgelt olemas: uksed teha korda algusest lõpuni, fenderid sama jutt, Puhtaks ja krundi alla) lisaks küsiti kapoti ja pagassi eest lisaraha, kuna seal oli rohkem tööd.....nagu näen tõesti on rohkem tööd aga seda ei tehtud, lugesin veel kirjavahetusest selle välja et olin Motoristi käest sulaselges Eesti keeles küsinud: kas plekid olid peale puhastus OK? vastus oli nii: olid OK, mingeid üllatusi ei olnud...Palun vaadake fotoalbumis olevaid kapoti ja pagassi plekke mis on Üllari arvates OK....tegelikkus oli see, et plekki suht vähe enamus ikka aukilik. Ilma saladuskatteta ütlen et töö hind oli kokku 1200 eurot. Ja nagu igaüks piltelt veenduda saab siis see kõik tuleb uuesti teha, ei saa ju jätta roostet värvi alla.....ma ei tea mismoodi neid asju puhastatud on(kas üldse on) aga kõik roostetab kobrutab mullitab ja ustelt lausa kukub värv maha...)
Kuna härra arust on kõik viimasepeal ja hästi ja toredasti tehtud nagu ta rõhutab siin oma postitustes.
Kas ma tõesti kujutan endale ette nagu motorist väidab kas on viimasepeal hea kvaliteet?.....kas tegelikult siis nii tehaksegi?


Üles
 Profiil  
 
Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 38 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]


Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist


Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

Otsi...:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpbb.ee 3.0.9